Lekker spel voor JO10-1G

Zaterdag 9 november,

Onze toppers moesten het vandaag opnemen tegen Diepenveen JO10 1G. Dit team draait goed dit seizoen en ze gaan wellicht naar de 1e klasse na de winterstop.

Het spel was in het begin in evenwicht. Na enkele minuten kreeg Diepenveen de bal met geluk voorin. Deze kans werd goed benut door hem koeltjes in de verre hoek te schieten. Daarna lieten we helaas al onze koppen een beetje hangen. Dit zorgde ervoor dat ze al snel meer doelpunten konden maken door goed combinatie spel.

Toen was het rust, hierbij hadden we een goede team bespreking. De spelers gaven zelf al aan waar het probleem lag. Dit in ons achterhoofd gingen we de 2de helft spelen.

Hierin lieten we een lichte verbetering zien en konden we ook nog een aantal mooie acties maken, waar mooie doelpunten uit voortkwamen . Helaas hebben we niet gewonnen, maar hebben wel veel leerpunten. Deze gaan we meenemen naar de training, zodat we ons kunnen klaarstomen voor de volgende wedstrijd die we zaterdag 16 november thuis om 8.30 spelen tegen Sportclub Deventer JO10-2.

Dylan Sanders