JO17-2 verrast Heeten

Zaterdag 9 november stond de wedstrijd FC RDC JO17-2 vs Heeten JO17-2 op het programma. Op voorhand altijd een lastige tegenstander voor ons. Vanaf het begin lieten beide teams zien niet voor elkaar onder te doen. Het was een leuke aantrekkelijke eerste helft met aan beide kanten kansen op een treffer. Heeten kwam na een half uur spelen op een 0-1 voorsprong, wat tevens de ruststand was.

Na rust speelden we vanaf de aftrap vol op de aanval. We overrompelden Heeten met snelle, goede combinaties hetgeen meteen resultaat opleverde door een doelpunt van Shuremy, 1-1. JO17-2 stuurde in 20 minuten Heeten van het kastje naar de muur. Deze goede fase werd beloond met 2 doelpunten van Brendon. Even leek Heeten onder de voet te worden gelopen, echter de 4-1 bleef uit. Tien minuten voor het einde bracht Heeten plots de spanning weer helemaal terug, 3-2. Onbedoeld lieten we Heeten daarmee terugkomen in de wedstrijd. In de resterende minuten incl. blessuretijd bleven we overeind en boekten daarmee een verdiende overwinning. Een prima prestatie, behaald met gedurfd spel, veerkracht en teamwork. JO17-2 is inmiddels opgeklommen naar een verdienstelijke 5e plaats. Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen Wijhe. Benieuwd of we daar opnieuw kunnen laten zien waarvoor we staan!

Chris Broersma
Trainer-coach JO17-2