Uitslagen jeugdcompetitie zaterdag 9 november

Zaterdagochtend 9 november 8.00 uur;  de eerste echte koude zaterdag ochtend heeft zich aangediend. Het is waterkoud en de echte bikkels staan alweer vroeg op het veld. De trainers van de mini`s komen het veld oplopen om het veld  uit te zetten voor de training van vandaag.

De spelers van JO8, 9 en 10 waren ook alweer vroeg aanwezig. Om 8.00 uur waren ze al op het veld met de warming-up bezig. Er werd met plezier gevoetbald. De uitslagen worden niet zichtbaar gemaakt dus moet ik u die verschuldigd blijven.

 

 

 

De JO10-1 hebben in Diepenveen gespeeld. volgens de trainer Dylan gingen ze naar mate de wedstrijd vorderde steeds beter voetballen. Zie verslag bij overig nieuws.

 

 

 

Op het hoofdveld staan de spelers van het team JO11 alweer de warming`-up te doen. Ze moesten het vandaag opnemen tegen Oene. Ze hebben gewonnen met 5-2.

 

 

 

De JO12-1 moesten naar Apeldoorn, ze kwamen zonder punten thuis. Verloren werd er met 5-2

De JO12-2 Vandaag moesten de meiden een uitwedstrijd spelen tegen de nog ongeslagen koploper uit Loenermark. De meiden hebben zich kranig geweerd maar waren niet opgewassen tegen het team uit Loenermark. De schade kon door goed verdedigend werk worden beperkt tot 5-0

De JO13-1 speelden letterlijk een ziekenhuiswedstrijd. Verloren werd er in Dieren met 3-0. Hiermee hebben ze de koppositie uit handen gegeven. Zie verslag overig nieuws.

 

 

JO13-2 hebben thuis gewonnen van SVI Zwolle met 5-2.

JO15-1 heeft met 5-2 thuis gewonnen van Zutphen.

JO15-2 hebben thuis verloren van Rohda Raalte. De eerste helft was RDC de betere partij met de beste kanen, maar stonden met de rust wel met 2-1 achter. Na de rust liep de tegenstander uit naar 5-2. Er lukte maar weinig, het was een nét niet wedstrijd.

JO17-1 hebben gewonnen bij Schalkhaar uit. Met 8-0 hebben ze weer 3 punten in de pocket en staan ze bovenaan in de competitie.

JO17-2 hebben thuis een prima en verdiende overwinning geboekt. Volledig verslag zie overig nieuws.

JO19-1 moesten naar Broekland. Daar hebben zij een dik verdiende overwinning behaald. In de 1e helft hebben ze weinig weggegeven waren ze zelf geconcentreerd aan de bal. Er werd een verzorgd voetbal gespeeld. Met rust stonden ze al met 0-3 voor. in de 2e helft kenden ze na de 0-4 een wat mindere fase en lieten ze de tegenstander terugkomen naar 2-4. De wedstrijd werd door RDC goed uitgespeeld en met 2-5 werden er 3 punten mee naar huis genomen. Debuut voor Lars Vinke en Yde Klopman uit de JO17. Man van de wedstrijd was pascal van der Molen met 4 treffers.

De meiden van de gecombineerde teams FC RDC / Sportclub Deventer hebben ook gevoetbald;

MO13-1 speelden thuis tegen MVOP uit Voorthuizen. Een van de koplopers uit de competitie. De meiden hebben zich kranig weten te weren met goed spel, maar wisten hun kansen niet te verzilveren. ik moet u in het ongewisse laten wat de uitslag is geworden, aangezien het niet definitief op voetbal.nl te vinden is. Maar er werd helaas met grote getallen verloren.

 

 

MO13-2 waren niet opgewassen tegen de goed spelende meiden uit Wezep.           Met 0-14 werd er verloren van WHC.

 

 

MO15-1 hebben gelijk gespeeld tegen DVV uit Duiven 1-1.

MO15-2 hebben uit tegen de Victoria Boys in Apeldoorn met 3-1 verloren

MO17 moesten uit in Voorwaarts spelen. Ook zij wisten vandaag geen punten te pakken en met 4-2 werd het veld verlaten.

MO19 hebben een punt gepakt tegen AZC uit Zutphen. Thuis werd er 4-4 gespeeld.