JO10-1 “Trots op onze spelers”

Onze toppers moesten het vandaag om half 9 opnemen tegen Sportclub Deventer JO10-2. We hadden geleerd van de fouten van vorige week en wilden vandaag winnen van Sportclub Deventer.

Wij en Sportclub begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Qua verdediging stonden we veel beter dan vorige week, dit resulteerde dat we de eerste scoringskans konden verdedigen. Nu was het onze beurt, we gebruikten de flanken goed wat resulteerde in een mooi schot dat gehouden werd door de keeper.
Hierop kwam een tegenaanval van Sportclub wat door goed verdedigend werk tot een corner leidde. Deze werd helaas goed benut door Sportclub.
Doordat de keepers van beiden kanten goed in de wedstrijd zaten werden de kansen niet volledig benut.

Na de time-out kwam Sportclub steeds beter in de wedstrijd wat leidde tot goede verdedigende acties en helaas ook tot tegengoals. We gaven niet op en na de rust volgden onze tegenaanval. Doordat we goed gebruik maakte van de flanken kregen we een heleboel kansen die helaas net naast of op de paal gingen. We kregen meer zelfvertrouwen en kwamen steeds beter in de wedstrijd hierdoor viel door goed druk zetten bij hun helft onze eerste goal.

Dit was het moment dat we er meer wilden gaan maken. Door een goede loopactie vanaf onze eigen helft, wat begon bij een panna kwamen we op hun helft. Deze kans werd heel mooi benut!
Dit was het moment dat Sportclub steeds meer druk begon te zetten. Door goede mandekking en het blijven voetballen werd de score beperkt.
Net voor het einde kwam de bal lekker voor onze speler zijn voeten. Hij besloot maar eens hard uit te halen. Dit leidde tot de mooiste goal van de wedstrijd.

We hebben ons goed laten zien deze wedstrijd, het was een leuke wedstrijd waarbij veel acties van beiden kanten kwamen. Doordat Sportclub Deventer deze kansen beter benutten hebben ze helaas gewonnen.

 

We zijn trots op onze spelers!

Dylan Sanders