Uitslagen jeugdcompetitie 16 november

Zaterdag 16 november, de ochtend begon waterkoud met een straf windje waarop later in de ochtend het zonnetje zich liet zien en enigszins wat warmte bood.  Veel kinderen hadden al een legging, thermoshirt of handschoenen aan om zich te wapenen tegen de kou. Er werd weer lekker gevoetbald:

De mini`s werden aan het werk gezet op het trainingsveld.

 

 

 

 

Bij de JO8 en JO9 werd er ook weer lekker gevoetbald. Samen juichen als er een doelpunt valt maar ook werd er samen gebaald als ze een doelpunt tegen kregen.

 

 

 

Het is erg mooi om te zien als je een rondje loopt om het veld dat de kinderen en trainers allemaal gedreven bezig zijn. Kinderen die staan te popelen of ze er eindelijk eens in mogen al staan nog geen minuut aan de kant, maar ook kinderen die met hele andere dingen langs de lijn bezig zijn terwijl het team aan het strijden is op het veld.

Maar het belangrijkste is dat ze schik hebben met elkaar en genieten van het voetbal. Dat is ook wat de sfeer afgeeft wanneer je langs het veld loopt. Ook fijn om te zien dat er veel toeschouwers zijn langs de lijn. De tegenstanders die aangeven goed te zijn ontvangen geeft ook aan dat we met elkaar bijdragen aan een goede basis om uit te stralen dat het leuk is bij FC RDC en dat je daar moet komen voetballen.

Ook bij de JO10 werd er lekker gevoetbald. Terwijl de JO10-2 uit moest voetballen speelde de JO10-1 op veld 2 een wedstrijd. Ook hier waren veel toeschouwers aanwezig. Ondanks dat er goed werd gevoetbald hebben ze verloren. De trainer blijft positief en ziet alleen maar leerpunten om mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Het volledige verslag hiervan unt u lezen bij het overige nieuws of JO10-1.

 

 

De JO11-1 speelden een thuiswedstrijd tegen Raalte. Daar werd goed samengespeeld en verdedigd. Het werd een leuke wedstrijd om naar te kijken. Een wedstijd met een verrassend verloop. Het ging over en weer. Uiteindelijk kwam er geen winnaar aan te pas. Met de einduitslag van 6-6 zijn er heel wat mooie doelpunten voorbij gekomen.

 

 

JO12-1 speelden thuis tegen Vaassen, er werd goed samengespeeld en goede combinaties leverden een 7-2 winst op.

JO12-2 moesten naar Vios Vaassen. Tegen een hoger geklasseerd team hebben de meiden het uitstekend gedaan. Er werd genoeg gecombineerd en samengespeeld. Het was een gelijk opgaande strijd en zo werd er een verdiend punt mee naar huis genomen met de brilstand op het scorebord, 0-0!

De JO13-1 moesten naar Schalkhaar. Het spel ging gelijk op. Schalkhaar zat regelmatig vlakbij een doelpunt. Pas in de laatste 5 minuten brak het vuur echt los. Beiden teams waren gebrand om te winnen. Er werd een tandje bij gezet en het was Schalkhaar die 2 minuten voor tijd de stand op 1-0 zette. In de laatste 30 seconden was het Wilmar die vanuit een corner de bal in de goal krulde. Met 1-1 namen ze toch nog 1 punt mee naar huis.  Zie volledige verslag bij overige nieuws en JO13-1.

 

JO 13-2 moesten het thuis opnemen tegen SEH Heerde. Er werd met 4-1 gewonnen.

JO15-1 speelden in Zutphen tegen BE Quick een goed wedstrijd. Er werd met 6-0 gewonnen en draaien ze goed mee in de bovenste positie van de competitie van de 2e klasse.

JO15-2 hebben thuis gelijk gepeeld met 3-3 tegen Schalkhaar.

JO17-1 hebben hun eerste wedstrijd thuis verloren van Teuge met 1-4. De koppositie in de eerste klasse is nog niet in gevaar maar ze zullen deze plek wel goed moeten blijven verdedigen.

JO17-2 hebben in Wijhe goed spel laten zien. Echter konden er geen punten mee naar huis genomen worden. Met 5-2 op het score bord werd het veld verlaten. Zie volledig verslag bij overig nieuws.

De JO19 waren vrij dit weekend.

Bij de meiden in de combinatie teams FC RDC / Sportclub Deventer is er ook weer gevoetbald;

MO13-1 waren vrij dit weekend.

MO13-2 hebben thuis goed door goed verdedigend werk het scoringsverloop deze keer beperkt weten te houden. Met 0-2 werd er verloren van WSV Apeldoorn.

MO15-1 hebben thuis gewonnen met 2-1 van Colmschate.

MO15-2 konden zich in Eerbeek niet wapenen tegen het geweld van de Eerbeekse meiden. Met 7-0 werd er verloren en blijven ze de hekkensluiter in de poule.

MO17 hebben uit tegen Voorwaarts geen punten mee naar huis kunnen nemen. Er werd met 4-2 verloren.

MO19 moesten uit tegen het gecombineerde team van Helios/Schalkhaar. Er werd gevochten om een punt mee te kunnen nemen naar huis. Daar hebben ze dik verdiend voor gestreden en met een 2-2 hebben de meiden het goed gedaan.