Uitslagen jeugdcompetitie 23 november

Zaterdag 23 november, het is fris met een koud windje zonder de voorspelde regen, heerlijk voetbalweer. Koud voor de supporters maar de kantine, koffie, thee of warme chocomelk geeft voldoening.

De mini`s waren met de trainers weer heerlijk fanatiek aanwezig op het veld. Met Sinterklaas en zijn pietermannen in het land is het soms wel lastig om ze bij de les te houden. De spanning van het aankomende Sinterklaasfeest is bij sommigen wel erg groot.

 

 

 

De JO8, JO9 en JO10 hebben niet allemaal een wedstrijd gespeeld, maar ongetwijfeld dat er weer lekker is gevoetbald door degene die wel het veld moesten betreden.

JO11-1 moesten al vroeg in Broekland zijn. Het veld was net niet bevroren maar koud was het wel. Met 2-9 werd het veld verlaten en namen de bikkels van de JO11 de volle 3 punten mee naar huis.

JO12-1 Hebben in Apeldoorn lekker gecombineerd en ook zij namen de 3 punten mee naar huis. Met 0-2 gaven ze Apeldoorn het nakijken.

De meiden JO12-2 speelden thuis tegen Albatros uit Ugchelen. Er werd goed gespeeld en gecombineerd en dit leidde tot een voorsprong van 3-0 door 2x Lynn en Roxanna. De 3-0 was een beauty doordat Lynn in de kruising schoot. Albatros kwam nog terug tot 3-2 maar gelukkig bleef het daarbij. De meiden handhaven zich uitstekend in de middenmoot.

 

JO13-1 hebben helaas niet het vuur laten zien wat er van ze werd verwacht. Zoals ze de laatste 5 minuten speelden tegen Schalkhaar hadden we hier graag de hele wedstrijd getuige van willen zijn. Het zat er niet in, blessureleed speelt wederom een overhand in het gemis van spelers. Er werd bij Sportclub verloren met 2-1 en hebben we dure punten laten liggen. Sportclub hebben hun eerste wedstrijd gewonnen en dat werd groots gevierd. Het volledige verslag staat op overig nieuws en JO13-1.

 

 

JO13-2,                                                                                                               hebben thuis van Rohda Raalte gewonnen met 2-1.

 

 

 

JO15-1 speelden thuis een mooie pot met goed verdedigend en aanvallend spel. Ze hebben Sportclub Deventer met 7-2 naar huis gestuurd.

JO15-2 waren vrij vandaag.

JO17-1 hebben thuis met 3-0 van Diepenveen gewonnen. Zo stellen zij de eerste plek weer veilig en mogen we al een klein beetje uit kijken naar een kampioenschap…….

JO17-2 moesten naar Veessen om te voetballen tegen VEVO. Er werd met 7-3 verloren.

JO19-1 waren vrij vandaag. Dat kwam mooi uit want zo kon er meegespeeld worden door een aantal met het eerste van FC RDC die te kampen hebben met blessures. Maandag speelt de JO19 thuis tegen Diepenveen 20.00 uur.

De gecombineerde teams FC RDC en Sportclub Deventer hebben ook weer gespeeld:

Dit mooie meidenteam MO13-1 hebben thuis goed gestreden. Met veel combinatie werk en de snelheid van Teuntje wist zij er 3 in te schieten. Er werd gewonnen met 3-2 van SKV uit Wageningen.

 

 

 

MO13-2 waren vrij vandaag.

MO15-1 moesten naar Apeldoorn tegen de Victoria boys voetballen. Daar werd er met 0-2 gewonnen en de 3 punten werden meegenomen.

MO15-2 waren vrij vandaag.

MO17 speelden gelijk in en tegen Zutphen met 2-2.

MO19 kregen de Victoria Boys uit Apeldoorn op bezoek. Er werd met 2-2 gelijk gespeeld.