Sinterklaas bij FC RDC

Woensdagavond 27 november, gelukkig was het tussen 17.30 uur en 18.10 uur droog op de velden bij FC RDC. Er waren 45 kinderen aanwezig van de mini`s en de JO-8 en JO-9. Sommigen waren zelfs verkleed als een pietje.

Er werd gestart met een circuit op het veld. Eenmaal bezig kwamen er 2 pieten het veld op lopen en dat werd natuurlijk een feestje.

  penalty schieten

piet heeft ook voetballes gehad;

   

samen met piet het doel verdedigen

Dan laat de goedheilig man zich op het balkon zien en hij vraagt of iedereen binnen komt.

Sint werd groots onthaald en wat was het gezellig versierd in de kantine. De kinderen waren in afwachting van wat er komen zal……

De sint had zijn grote boek meegenomen en de pieten hebben hem van alles ingefluisterd.

 

 

 

  

Het behalen van het zwemdiploma

Ook de trainers moesten natuurlijk even bij de Sint komen.

 

 

Het was een boel gezelligheid en de pieten maakten er een mooi feestje van door af en toe maar gekke dingen te doen. Ze gingen jongleren met cadeautjes en er was een piet die zelfs een pakje wilde stelen door hem stiekem in zijn broek te stoppen. Dat kán toch helemaal niet?

En dan eindelijk waar de kinderen natuurlijk het meest naar hebben uitgekeken. De kadootjes!! De pieten konden de doos met cadeaus bijna niet tillen. Er moest een 3e piet aan te pas komen. Wat een doos vol zeg!

Pepe de “verenigings opa” moest ook even bij de Sint komen en kreeg hoogstpersoonlijk ook een cadeau van de Sint overhandigd.

 

Nadat iedereen het kadootje had ontvangen mochten ze het tegelijkertijd openmaken en de reacties waren geweldig om te zien. De één gilde, de ander sprong in de lucht. Daar hebben de Sint en zijn pietermannen wel goed over nagedacht zeg! Wat een toepasselijk cadeau met deze koude dagen op het veld.

  Een muts met het logo van FC RDC erop!

De Sint vond het daarna wel welletjes en moest weer gaan om andere kinderen te verblijden.  Dag Sinterklaasje, tot volgend jaar!