Bingo!!

Vrijdagavond 29 november was er een bingoavond voor de JO8, JO9, JO10 en de JO11. De afgelopen versies werden in het begin goed bezocht, maar er was wel een terugloop helaas. Maar er is een nieuw seizoen gestart met nieuwe teamindelingen en natuurlijk nieuwe aanwas vanuit de mini`s dus het leek ons leuk om weer een bingoavond te organiseren.

                             

 

Lieftallige Roos heeft de moeite genomen om vanuit haar maatschappelijke stage voor school een avond te organiseren vanuit de activiteiten commissie van FC RDC. Met een mooie flyer werd er bekendheid gegeven dat de bingo er aan zat te komen. Er werden prijzen in geslagen, wat lekkers geregeld, de kantine moet warm zijn en natuurlijk was Pepe er voor de koffie en thee voor alle ouders. Ronel en Martijn; de trainers van de JO8 en JO9 waren aanwezig om te helpen. Kim uit de MO13 kwam ook helpen.

 

 

 

Toen werd het 18.30 uur op vrijdagavond 29 november, waar is iedereen? Heel geleidelijk druppelden er een paar lieve kindjes binnen, maar daar bleef het bij. Wel geteld waren er 7 kinderen aanwezig om deel te nemen aan de bingo. We besloten er een gezellige avond van te maken en dat werd het ook.

Iedereen zou gegarandeerd met een prijs naar huis gaan! Mooier kan natuurlijk niet. Om er een leuke draai aan te geven werd het spel uitgebreid met een soort van stoelendans. Er moest van plek gewisseld worden maar jouw bingokaart moest wel blijven liggen. Hierdoor werd het spannend gemaakt. Want als jij denkt dat je bijna bingo hebt, gaat iemand anders er met jouw kaart vandoor!!

Er werd heel wat gelachen en gesnoept tijdens de rondes voor een rij en nog een rij en dan voor de volle kaart. De prijsjes waren erg leuk en de tafel kwam steeds voller te staan om uit te kiezen.

 

 

          

 

Omdat we met een klein clubje kinderen waren konden de ouders en oma gezellig bij de kinderen aan tafel zitten. En stiekem vonden zij dit zelf ook wel erg spannend.

 

 

 

 

Alles werd bijgehouden en gecontroleerd, want bij een valse bingo moest er een liedje gezongen worden.

              

Bij de laatste ronde van de avond werd er net zolang doorgespeeld totdat iedereen zijn kaart vol had en de prijzen op waren.

Omdat de opkomst deze avond erg tegenvallend was, is er besloten om voorlopig geen bingo te organiseren voor deze groep kinderen.

We vinden het erg jammer, we hebben ons best gedaan en hopen dat er ideeën boven komen een andere leuke activiteit te kunnen organiseren. Dus heb je ideeën voor deze groep kinderen of wil je meedenken en organiseren in de activiteitencommissie dan kan je dat laten weten op activiteitencommissie@fcrdc.nl