Jeugdcommissie FC RDC

Het bestuur is zeer verheugd om te melden dat FC RDC een nieuwe jeugdcommissie heeft. Suzanne van Lochem, Ansje Bos, Harry Witzel en Martin Hijlkema hebben de handschoen opgepakt. Op woensdag 27 november vergaderde de commissie voor het eerst en ik mocht aanwezig zijn om de commissie formeel te installeren. Er zijn minder leuke vergaderingen denkbaar! De commissie is enthousiast, er zijn al voldoende ideeën en plannen.

De commissie wil graag zichtbaar zijn voor de jeugdleden, de ouders, de trainers en de leiders. Het eerste wat de commissie dan ook geregeld heeft is ervoor te zorgen dat er een mailadres is: jeugdcommissie@fcrdc.nl. Daarnaast heeft de commissie meer plannen om de onderlinge communicatie in de jeugdafdeling te verbeteren. U zult het vast gaan merken.

Ik wens de jeugdcommissie heel veel succes én heel veel plezier. Mocht u nog ergens een complimentje overhebben, bewaar die voor één van deze vier commissieleden als u die één dezer dagen bij de club tegenkomt!

Paul van Gurp
Voorzitter FC RDC