Uitslagen jeugdcompetitie 7 december

Wordt de JO17-1 kampioen?

Zaterdag 7 december, wat voor velen als een gewone zaterdag wordt gezien zal voor de jongens van de JO17-1 nog lang bij blijven als dé zaterdag van 2019! Om 10.45 uur ging de kampioenswedstrijd van start want er moest wél gewonnen worden van Sportclub Deventer om zich de kampioenen van de eerste klasse te noemen 2019! En dat hebben ze zeker gedaan, dat winnen. Met 5-1 werd er met overmacht en goed spel gewonnen en dat werd groots gevierd.

Na het eindsignaal brak het feest los en de kon de champagne geopend worden.

Ze hebben het verdient na een wisseling van trainer zo in de eindfase van de competitie. Aldo Joaqium heeft het roer over genomen en de mannen weer met de neuzen in de juiste richting gekregen, met Pepe en Richard als verzorgers en Natasja als de leider van deze geweldige groep jongens.

 

 

 

 

De mini`s zijn lekker in de zaal aan de slag gegaan aangezien het te koud voor ze gaat worden op het veld.

De JO8 was lekker bezig op het veld en er vielen goals over en weer.

 

 

 

 

De JO-9 waren ook alweer vroeg aanwezig om een van de laatste wedstrijdjes te spelen in de ze competitie. Wat wel leuk om te vertellen is dat Gijs Steunenbrink de keeper van dit mooie gescout is door Vitesse en binnenkort daar een training zal bij mogen wonen.

 

 

 

 

De JO10-1 moesten uit spelen in en tegen Colmschate. Er werd helaas met grote getallen verloren maar liepen met opgeheven hoofd het veld af. Ze hebben lekker gevoetbald en daar gaat het om.

 

 

 

 

De JO11 is al uitgespeeld en zijn netjes in de middenmoot geeindigd.

  De JO12-1 hebben thuis van CSV Apeldoorn met 6-4 gewonnen. Ze in netjes geëindigd op een verdiende 3e plaats in de 2e klasse.

De meiden van de JO12-2 moesten vandaag tegen Twello aantreden tegen een meidenteam van Voorwaarts. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden aangezien de teams op de ranglijst dicht bij elkaar stonden. Helaas bleek Voorwaarts wakker te zijn en RDC niet. Vanaf het begin was het duidelijk dat Voorwaarts wilden willen en RDC kwam onder druk. Lang hielden ze stand maar uiteindelijk werd er verdiend verloren met 4-0. Jammer. Met nog 1 wedstrijd te spelen die over 2 weken plaats zal vinden hopen de meiden nog 1x echt te kunnen knallen!

De Boys van de JO13-1 moesten uit spelen tegen Colmschate. Als Colmschate zou winnen werden zij de kampioen van deze competitie. Maar De jongens van RDC waren erg gebrand want voor hun viel er nog een derde plak te behalen. Het was een mooie wedstrijd die uiteindelijk toch gewonnen werd door Colmschate.  Uitgebreid verslag is te lezen op overig nieuws of JO13-1. Met goed voetbal en helaas de geblesseerde spelers hebben ze de welverdiende 5e plek goed opgestreken. Een hele mooie positie  voor het samengesteld team dat voor het eerst op een groot veld moest gaan voetballen en dan ook nog uitkomen in de 1e klasse.  Colmschate werd na deze overwinning de kampioen van dit jaar.

 

JO13-2 speelden thuis tegen SV Zwolle en met een gelijkspel van 0-0 hebben ook zij een verdiende 3e plaats behaald in de 4e klasse.

De JO15-1 moesten uit tegen Blauw Wit in Holten. Daar werd beschamend verloren met 6-1. Toch hebben zij een hele mooie 4e plek weten te behalen in de 2e klasse.

JO15-2 hebben thuis verloren van Broekland met 1-4. Een 10e en plek als bijna hekkensluiter is waar ze het mee moeten doen in de 4e klasse.

De JO17-1 hebben gedaan wat ze moesten doen en dat is winnen en daarmee zijn ze kampioen geworden in de 1e klasse en dat flink werd gevierd!

De JO17-2 speelden uit tegen Schalkhaar en hebben daar met 3-0 verdiend gewonnen. Ze hebben zich netjes weten te handhaven in de middenmoot van de 4e klasse. Het verslag van deze wedstrijd is te lezen bij overig nieuws.

De JO19-1 moesten tegen Heeten. RDC was de gehele wedstrijd te slordig in de eindfase. Waar in de wedstrijden tegen Raalte, Broekland, Colmschate en ABS veel kansen gecreëerd werden, was het zeker in de eerste helft matig. De opbouw was prima, vanuit het middenveld opeisen verliep ook prima, maar daarna veelvuldig balverlies. Heeten daarin tegen was voorin veel meer balvast en creeerde en scoorde daardoor wel. Einduitslag 1-5. Een hele mooie midden moot positie in de 2e klasse.

De meiden van de gecombineerde teams speelden ook één van hun laatste wedstrijden van dit jaar.

De MO13-1 mesten thuis spelen tegen het tam dat de 2e positie inneemt in de stand van de 1e klasse. Maar et goed verdedigend spel werd er minimaal verloren met 2-1 en hebben de meiden het erg goed gedaan. Met nog 1 wedstrijd te spelen zullen zij de hekkensluiter zijn in de competitie.

De MO13-2 stonden al klaar in de tartblokken om te vertrekken vanaf Sportclub Deventer. De wedstrijd is door de tegenstander om nog onbekende reden afgelast.

De MO15-1 moesten uit spelen tegen DVV Duiven. Er werde verloren met 4-2 en zijn deze meiden 2e geworden in de 1e klasse competitie.

De Mo15-2 hebben thuis verloren met 1-3 van Colmschate, hierdoor blijven zij één van de hekkensluiters in de 2e klasse.

MO17-1 hebben verloren met 1-5 van Schalkhaar met nog 1 wedstrijd te spelen in de 2e klasse blijven zij onderaan staan.

De meiden van de MO19 moesten uit in Zutphen tegen AZC. Daar werd met 3-6 gewonnen zijn zij 2e geworden in de 1e klasse.

Hier en daar moeten er dus nog wat wedstrijden gespeeld en verwerkt worden om de eindposities in zijn geheel te kunnen verwerken.