FIFA toernooi groot succes!

Vrijdag 13 december, voor de JO13, JO15, JO17 en JO19 werd er een FIFA toernooi georganiseerd. Er waren een paar afmeldingen en op het laatste moment zelfs nog aanmeldingen. Er waren maar liefst 31 jongens aanwezig die er wel zin inhadden. Er werden zelfs onderling al weddenschappen gemaakt wie er zal winnen.

Bij binnenkomst moest je je melden en daarna weren ze door het systeem ingedeeld. Sommigen waren tevreden en een aantal hadden een zware poule. Er kon direct gespeeld worden.

      

Uiterste geconcentreerdheid en hier en daar een roep of gejuich!

Kijken naar de tussenstanden

Gedrevenheid en passie was goed zichtbaar bij een ieder.

Na anderhalf uur spelen kon de achtste finale ingedeeld gaan worden. Alle nummers 1 en 2 uit elke poule speelden nu tegen elkaar.

 

 

 

 

Sommigen waren dus al uitgespeeld maar vermaakten zich prima. Ze gingen of even op het veld een balletje trappen of ze moedigden hun vrienden aan.

 

De achtste finale.  

Om 21.15 uur konden de halve finales van start; Victor Evenblij moest het opnemen tegen Ticho Roossink en Finn Hijlkema strijde tegen Yde Klopman.

De troostfinale werd gespeeld op een groot scherm en de spanningen liepen hoog op. Iedereen kon hierdoor goed meekijken en leefde zich in de wedstrijd mee. Tichoo deed zijn uiterste best tegen Yde, maar met overmacht werd er gewonnen door Yde die een verdiende 3e plek in nam.

Op het grote scherm heeft iedereen kunnen zien hoe de 2 beste spelers van deze avond Finn en Victor elkaar het moeilijk maakten op het veld. Het leek erop dat Victor de overhand kreeg maar Finn liet zich niet op de kast jagen en sloeg genadelos toe. Met nog een minuut te spelen maakte hij het winnende doelpunt en mag hij zich de grootste en beste FIFAspeler van FC RDC noemen.

vlnr. 2e Victor 1e Finn 3e Yde

De drie winnaars van deze mooie avond.

Het was een zeer geslaagde avond en er werd gezegd dat dit absoluut herhaald moet worden!!