JO10 sluit het jaar goed af

Onze toppers moesten het vandaag voor de winterstop opnemen tegen AZC JO10-1.

We waren in het begin de bovenliggende partij. Door fel te verdedigen en snel druk te zetten kwamen ze er niet langs. Wij maakten ons spel door via de flanken met goed combinatiespel, dit zorgde ervoor dat het veld groter werd en er meer ruimtes vielen om op te bouwen.

Wij maakten al gauw de 0-1. Vlak voordat we wilden wisselen viel de 1-1 een mooi schot in de hoek was de leiding. Dit zorgde voor een schrikmomentje, waarbij de wedstrijd weer heel spannend werd. Kansen over en weer de tegenpartij gaf als eerste het antwoord. Kort daarna kwamen wij weer.

 

Na de rust wisten we goed wat we moesten doen. We wilden namelijk verdedigend meer druk zetten en korter op de man verdedigen. Hierin kwamen counter kansen uitvoort. Helaas was weer de tegenpartij diegene die het eerst met een mooi afstandschot in de hoek schoot. Hierdoor wilden we steeds “meer” gaan scoren. Dit zorgde ervoor dat we aanvallend met meer man gingen spelen. Hierdoor werd het een hele leuke wedstrijd waarbij we over en weer nog enkele gescoord hebben.

 

Helaas heeft AZC vandaag gewonnen doordat we inzakten en de kwaliteit niet voordurend konden leveren.

Na de wedstrijd verheugde de kinderen op de door ons zelfgemaakte pannenkoeken. We hadden dit top kunnen regelen bij AZC, voor alles was gezorgd. De kinderen hebben zich lekker volgegeten.

Dit was onze laatste wedstrijd dit seizoen en we willen alle ouders en kinderen bedanken. Ondanks de resultaten bleven we leuk en goed voetballen.

In het speciaal willen we Devin, Levi en Twan succes wensen bij hun volgende uitdaging.

6 januari starten we weer met de trainingen, mits het weer het toelaat. Daarnaast willen we graag Vince, Bas en Tygo verwelkomen in ons team!

Fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2020 gewenst.