Sponsorloop / Snertloop / Nieuwjaarsreceptie

4 januari 2020

INFO Goalpromotion Sponsorloop
De goalpromotion sponsorloop start om 13.30 uur en zal uiterlijk om 14.00 uur afgelopen zijn. Het is de bedoeling dat je uiterlijk om 13.15 uur bij het hoofdveld van FC RDC klaar staat. Je dient je sponsorformulier mee te brengen.
Bij de start van de sponsorloop zitten twee vrijwilligers klaar om je naam te noteren, het team waar je voetbalt en het 06 nummer van één van je ouders. Op dit zelfde formulier komt aan het eind te staan hoeveel je bij elkaar hebt gelopen.
Je krijgt van ons een enveloppe mee en deze dien je voor 01-02-2020 in te leveren bij de bar van de kantine van FC RDC.

INFO Snertloop
Vanaf 13.00 uur is het mogelijk om de startnummers af te halen in de kantine van FC RDC. Gezien het grote aantal deelnemers hebben wij er voor gekozen, om de entree te laten verlopen via de trap in de hal. Via de trap op de tribune dient u de kantine te verlaten. Er zal een garderobe beschikbaar zijn waar u uw waardevolle spullen kunt achterlaten. Deze garderobe sluit om 16.00 uur. Dus voor die tijd dient u uw spullen te hebben afgehaald.
Om 14.15 uur start de Slagerij Harmsen 10km. En om 14.30 uur de Mailstreet 5 km. Na de loop kunt u gebruik maken van de douches van FC RDC. Er zijn speciale vrouwen kleedkamers.
We hopen dat iedereen ook gezellig blijft na borrelen op de nieuwjaarsreceptie van FC RDC.

Nieuwjaarsreceptie
Deze begint om 16.00 uur. Uiteraard zal onze traditionele Thomasvaer en Pieternel hun opwachting maken.
Speciaal voor onze 40ste editie van de snertloop is er live muziek van onze house band, Back 2 Back.