Klassenindelingen jeugd voorjaar 2020

De klassenindelingen van jeugdteams voor het voorjaar 2020 zijn bekend. Deze indelingen zijn tot stand gekomen op basis van de eindstanden van de najaarsreeks 2019, inclusief zwaarwegende verzoeken van verenigingen.

Helaas is het niet mogelijk om alle verzoeken in te willigen.

Verzoeken voor het plaatsen of juist niet plaatsen bij bepaalde verenigingen in een poule worden NIET in behandeling genomen.

De poule-indeling wordt op 17 januari vrijgegeven en het wedstrijdprogramma op 18 januari. Alles staat dan vermeld op voetbal.nl en in Sportlink Club.

Na de eerste twee speelrondes worden alle competities uit de B-categorie gecheckt op gelijkwaardigheid. Bij grote uitslagen worden teams dan eventueel nog een klasse hoger of lager ingedeeld (indien mogelijk). Dit gebeurt nu proactief, mailen is dan niet meer nodig.