Juniorentrainer

Afgelopen periode van 3 maanden heeft FC RDC het clubhuis en accommodatie beschikbaar gesteld voor de bijeenkomsten van de vernieuwde KNVB opleiding voor juniorentrainer. De vooropleiding om door te groeien naar de opleiding tot UEFA C. Vanuit FC RDC heeft Ard van Lochem ( trainer JO13-1) hieraan deelgenomen. Samen met andere trainers van verenigingen in en rondom Deventer hebben zij zich tijdens deze 3 uur durende avonden bezig gehouden met het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden. De praktijk werd afgewisseld met uitleg, veel interactie en inhoudelijke verdieping over deze onderwerpen. Het ervaringsgedeelte bestond uit het trainen en coachen van juniorenteams in de verschillende leeftijdscategorie√ęn vanaf de JO13.

Als vereniging zijn wij bezig om het voetbal naar een hoger plan te brengen. Daarom zijn wij erg blij u te mogen mededelen dat Ard zijn cursus met een goed resultaat heeft kunnen afronden en vanaf nu in het bezit is van het  KNVB diploma Juniorentrainer. Wij wensen hem veel plezier en succes om zijn kennis en vaardigheden bij FC RDC te gaan uitbreiden en ontwikkelen.