Uitslagen jeugdcompetitie 1 februari

Zaterdag 1 februari,

Een kleine valse start aan de het begin van de 2e helft van het seizoen. Klokslag 8.00 uur; maar het clubhuis is nog niet open, gelukkig is Pepe al snel daar om de verzamelde spelers en ouders  binnen te laten. De velden worden klaargemaakt en Suzanne doet haar best om de opnieuw ingevoerde wedstrijdtafel klaar te zetten. Deze zal voor vandaag bemand worden door de jeugdcommissie zelf en vanaf zaterdag 8 februari gaan de teams deze bemannen.

Harry en Suzanne bemannen vanuit de jeugdcommissie de opnieuw ingevoerde tafel van ontvangst: de wedstrijdtafel.

De mini`s trainen voorlopig nog even in de zaal en deze training is altijd goed gevuld met de kleinste leden van de vereniging. Met veel plezier wordt er getraind door de spelertjes. Daniel, Robin, Vic en Colin doen hun best om dit zo goed en leuk mogelijk te orgniseren. Al vroeg worden de spullen bij RDC ingeladen om het mee te nemen naar het Vlier zodat de training voorbereidt kan worden in de zaal.

     

De teams van de JO8 speelden thuis vandaag. Er sinds kort zelfs een derde JO8 team van start gegaan. Fijn dat de jeugdafdeling groeit.

De JO9 speelden uit en hebben goed hun best gedaan. Er worden van de jongste pupillen geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers in deze leeftijdscategorieen bevinden zich in een ontwkkelfase, waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling.

De JO10-1 hebben uit gevoetbald tegen VV Hellendoorn. Het was een hele mooie open wedstrijd met kansen over en weer. Een tijd lang hebben ze de voorsprong weten vast te houden, maar de tegenstanders werden gevaarlijker. Dat zette zich om in een achterstand. Gelukkig wisten de jongens van Timo en Dylan zich te herpakken en sleepten er een mooi gelijkspel uit.

De JO10-2 werd ditmaal bij uitzondering gecoacht door Harry uit de jeugdcommissie. Een leuke uitdaging volgens hem zelf en hij was versteld van het feit hoe leuk deze leeftijdscategorie kinderen met elkaar kunnen voetballen.

JO11 hebben helaas de eerste uitwedstrijd met verlies moeten afsluiten. Een spannende wedstrijd tegen Colmschate`33 wat is geëindigd in een 3-2 verlies.

JO12-1 speelden thuis tegen EZC`84 uit Epe. Er werd goed gecombineerd en met een 5-3 overwinning zijn de eerste 3 punten binnen.

 

De meiden van de JO12-2 konden nog lekker in bed blijven vandaag. Er stond niets op de planning.

 

De JO13-1 dropen thuis het veld af na een verlies van Overwetering 1-6. Er hebben zich wat wisselingen voor gedaan in het team en met wat blessures en pijntjes werd het veld betreden. Het zat er niet in vandaag. Er werd weinig écht gevoetbald, de opbouw liet zich afweten waarvan Overwetering kon profiteren. Volledig verslag kunt u lezen op JO13-1 of bij overig nieuws.

 

De JO13-2 hebben verloren.  Bij Rohda Raalte werd het veld verlaten met de eindstand van 4-1.

 

De JO15-1 moesten het eerste wedstrijd op nemen tegen de Dierense Boys in Dieren. Zij werden overdondert door het sterk spelende team uit Dieren. Met 6-1 zijn de verschillen af te lezen van wat er zich op het veld liet zien. Zaterdag maar weer revancheren!

De JO15-2 waren nog vrij vandaag.

De JO17-1 hebben de eerste wedstrijd afgesloten met een winst van 3-2 tegen Rouveen. Het ging niet allemaal vanzelf en de beslissingen van de scheidsrechter waren dan soms ook wel wat dubieus. Maar de eerste 3 punten zijn in de pocket.

De JO17-2 moesten uit tegen Colmschate`33. Daar hebben zij verloren met 3-2. Chris de trainer omschrijft het heel mooi in zijn verslag; te lezen bij overig nieuws ‘niet altijd wint de betere ploeg, en dat is ook voetbal’.

De JO19-1 heeft een verdiende overwinning behaald op SV Epe. In de beginfase was het goed. De 0-1 viel vanuit een vrije trap van Martijn. daarna werd de 0-2 afgekeurd. Na snel uitvallen van Quinn was er even een mindere fase 2-1. Jesse wist de 2-2 te scoren en na een soort van eigen goal werd het 2-3. Compliment voor de jongens door niet te reageren op wat zich allemaal afspeelde op het veld. De 2e helft hebben ze met z`n allen keihard gewerkt op het zware veld wat resulteerde in 2 beauties van goals van Jonathan en nog een van Martijn die de bal van grote afstand in de kruising joeg. Einduitslag 3-5. Volledig verslag van deze wedstrijd is te lezen bij overig nieuws.

De MO13-1 hebben vandaag geen wedstrijd gehad. Wel kan ik vertellen dat zij 18 januari een bekerwedstrijd hebben gepeeld. In Zwolle hebben zij een heerlijke pot voetbal laten zien met veel en goed combinatiewerk. De wedstrijd werd gewonnen van CSV`28 met 0-3. Hierdoor gaan ze weer een ronde verder in de bekercompetitie.

MO13-2 hebben thuis een mooie overwinning geboekt door met 8-1 te winnen van SEH Heerde.

De meiden van de MO15-1 hebben met 2-0 gewonnen van Hierden. Ze speelden thuis. De eerste helft werd er wat mat gevoetbald, maar in de 2e helft hebben ze veel aanvallend voetbal laten zien.

 

De MO15-2 moesten afreizen richting Nunspeet. Ze hebben met 3-0 verloren van DSV`61 uit Doornspijk.

De meiden van de MO17 hebben onder leiding van de nieuwe trainer Jarno Visscher hun eerste wedstrijd gewonnen. In Oene werd het veld met een mooie overwinning verlaten van 1-4.

MO19-1 speelden pas om 16.15 uur op de velden van Sportclub Deventer, het begon al wat duister te worden en de lichten gingen maar niet aan. Het ws een mooie pot voetbal om te zien met aan beide kanten kansen en goed opbouwend voetbal. De tegenstanders uit Vilsteren wisten de wedstrijd toch iets meer te domineren en stonden met een 3-6 in de winningmood voor 3 punten. Albert,  echter nam hier geen vrede mee en heeft de meiden aan het voetballen gezet. De wedstrijd boog zich in een korte tijd snel om en onze meiden werden strijdlustig en wilden niet met een nederlaag het veld verlaten. Ze trokken de wedstrijd naar zich toe en met goed combinatie spel werd het 6-6. De schemering trad toe, de wind werd kouder maar daar trokken de meiden van Albert zich niets van aan. Het goede spel zette zich voort en Vilsteren werd buitenspel gezet; met een 8-6 overwinning hebben onze meiden de eerste 3 punten binnen. Een mooie start van de 2e helft vanhet seizoen.