JO10-1

Zaterdag 8 februari,

Eerste competitiewedstrijd thuis van dit seizoen! We begonnen heel zwak aan de wedstrijd, waardoor Diepenveen gemakkelijk een weg naar de goal kon vinden. We begonnen steeds beter te spelen. Tijdens de time-out kregen de spelers mee dat we meer druk moesten gaan zetten en dat we ons meer moesten verdelen over het veld waarbij we meer vrije ruimtes gingen creƫren.

We zagen meteen een duidelijke verbetering in het spel, waardoor Diepenveen geen kans meer had om het spel naar zich toe te trekken. We kwamen steeds dichterbij de een na het andere vloog erin door Toby. Hierdoor gingen we met nog maar 1 goal verschil de rust in.

Opdracht was om het spel vast te houden en nog meer druk te gaan zetten in de tweede helft. Na de rust zagen we opnieuw dat het samenspel en druk zetten niet optimaal was. Al gauw viel er een goal. We deden ons best nog terug te komen, maar dit gaven we de laatste minuten op. Hierdoor kon Diepenveen zijn voorsprong verder uitbreiden. We zijn toch trost op onze spelers dat we het op konden brengen alles te blijven geven, waardoor het niet veel eerder beslist was.

Maandag op de training zullen we met de spelers de wedstrijd nabespreken.

Timo en Dylan