Uitslagen jeugdcompetitie zaterdag 8 februari

Zaterdag 8 februari,

De jeugdcommissie is hard aan het werk om de zaterdagochtend te laten verlopen zoals we dat graag zouden willen. Deze zaterdag was een goede start; het clubhuis was om 8.00 uur al lekker warm, de koffie stond klaar en iedereen kon worden ontvangen in de kantine. De wedstrijdtafel stond klaar en de ontvangst is goed geregeld; de desbetreffende teams hebben hun taak volbracht om deze te bemannen. Via het communicatie schrift wordt de commissie op de hoogte gehouden waar tegenaan gelopen wordt, met de hoop deze punten ook snel te kunnen lossen. De info avonden voor trainers en leiders vanuit de jeugdcommissie werd goed bezocht zodat we met elkaar een goed en mooi 2e helft van het seizoen kunnen draaien.

De mini`s waren alweer vroeg in de veren. volgens mij één van de laatste zaterdagen dat zij in de zaal trainen. Afgelopen woensdag zijn zij alweer gespot op het veld. Heerlijk om die gezellige vrolijke koppies weer druk op het veld bezig te zien.

Er waren 2 teams van de JO8 en JO9 die thuis hebben gevoetbald. Er werden weer heel wat doelpunten verzameld het spel verliep over en weer.

 

 

 

 

De JO10-1 namen het thuis op tegen Diepenveen. Ze waren aan elkaar gewaagd, lang wisten de spelers van FC RDC bij te blijven. Maar ondanks goed voetballen werd er helaas verloren. Een wedstrijd waar veel van valt te leren. het volledige verslag kunt u lezen bij overig nieuws of JO10-1.

JO11 moesten thuis spelen tegen Almen/Harfsen. Er werd verloren met 1-4.

JO12-1 moesten uit spelen in Apeldoorn. Tegen WSV wisten zij zich geen raad. Er werd goed gevoetbald maar aanvallend kwamen ze te kort. WSV bood de overhand en schopten er maar liefst 7 in. Eindstand 7-1.

De meiden van de JO12-2 hebben thuis verloren: de eerste wedstrijd na de winterstop was een thuiswedstrijd tegen AZC. In het begin had RDC de overhand en kreeg Lynn 2 goede kansen. Helaas gingen die over en stond de keeper van AZC goed in de weg. De eerste twee kansen van AZC waren wel raak. 0-2 bij de rust. Ook na rust was RDC gelijkwaardig. Er werd leuk gespeeld en ook genoeg kansen gecreëerd. Maar kansen van opnieuw Lynn, Stephany en Jennie mochten niet baten. AZC Scoorde wel en liefst 4 keer. Toen dacht Roxanna, wacht even nu is het mijn beurt. Een mooi schot in de bovenhoek was raak. Het slotakkoord was voor AZC. 1-7. De uitslag deed geen recht aan de krachtsverhoudingen helaas.

De JO13-1 kwamen op bezoek bij Groen Wit. Daar bleek FC RDC nog niet klaar te zijn voor de competitie. Bij overig nieuws of JO13-1 kunt u het verslag lezen van deze wedstrijd. Met 1-9 dropen ze het veld af.

Bij de JO13-2 was het een doelpuntenfestijn. Met maar liefst 13 doelpunten was het een leuke belevenis om te zien. Het spelverloop ging op en neer. Helaas moest FC RDC zich de meerdere erkennen in Overwetering. Uitslag 5-8

Ook bij de JO15-1 vlogen de doelpunten erin. Thuis werd er gespeeld tegen Schalkhaar. Het werd nog spannend, maar FC RDC wist de wedstrijd naar zich toe te trekken; 5-4 overwinning.

JO15-2 speelden uit in Schalkhaar. Daar namen ze 3 punten mee naar huis door met 2-3 te winnen.

De JO17-1 hebben in Zwolle de wedstrijd net niet kunnen buigen om een punt mee te kunnen nemen. Nu moesten ze het veld verlaten met een verlies van 3-2.

    

De JO17-2 speelden uit in Zwolle. Daar was Zwolle een maatje te groot voor onze jongens zoals vooraf al gezegd werd door de trainer Chris. Met 1-6 werd het veld verlaten. Het volledige verslag kunt u lezen bij overig nieuws.

De JO19; In de 1e helft zag je duidelijk verschil. RDC opbouwend combineren en sv raalte voornamelijk de lange bal. Er was niets aan te merken op het vertoonde spel bij balbezit, alleen verdedigend stond het een paar keer niet goed. De 0-1 was in de omschakeling fout en de 0-2 was niet resoluut ingrijpen. Dus weer in de achtervolging. Vlak voor rust penalty Westerweel, 1-2. Na rust prima aan de bal en een terechte 2-2. Daarna genoeg mogelijkheden op meer maar door gelukkig Raalter keeperswerk bleven meer treffers uit. De 3e tegentreffer kwam vanuit een standaardsituatie. Kelly te laat naar een naar mijn mening te snel genomen vrij trap. Hele zure nederlaag omdat ze recht hadden op meer. Het volledige verslag kunt u lezen bij overig nieuws.

De MO13-1 zijn naar de 2e klasse terug gegaan en hebben een ruime overwinning geboekt uit tegen Heerde. Uitslag 0-8

MO13-2 zit in dezelfde poule als de MO13-1. Na de flinke overwinning van vorige week moesten ze het nu uit handen geven; 4-1 verlies tegen de Victoria Boys.

MO15-1 hebben uit tegen Hoevelaken een punt mee naar huis genomen; 1-1

MO15-2 mochten nog een vrije zaterdag inplannen, dit gold ook voor de MO17

MO19 hebben de overwinning van vorige week niet door weten te zetten. In Zwolle werd er met 4-2 verloren van SVO VVZ. Er werd aanvallend gevoetbald maar ze kwamen niet door de stugge verdediging van Zwolle heen.