Uitslagen jeugdcompetitie zaterdag 15 februari

Zaterdag 15 februari,

De voorjaarsvakantie doet zijn intrede, er zijn veel teams die vrij zijn. Sommigen hebben een oefenwedstrijd gepland staan, aflastingen vanwege ziekten of vakantie maar er werd ook gevoetbald. Zowel uit en thuis hadden de jeugdspelers er weer zin in. Hier en daar moest er heel wat geleend worden om te voorkomen dat de wedstrijd niet door kon gaan. Er stond een straffe wind maar het doorkomen van het voorjaarszonnetje maakte een boel goed.

De mini`s trainen op de zaterdagochtend nog door in de Schalm tot eind februari. De trainers zijn er maar druk mee. Na de training komen ze de spullen terug brengen bij FC RDC om vervolgens even te ontspannen om daarna hun eigen wedstrijd te moeten spelen.

De JO8-3 speelden thuis, er zijn heel wat doelpunten gevallen, ondanks het verlies bleven ze lekker voetballen met elkaar.

De andere teams JO8 en JO9 hebben uit gevoetbald of waren vrij.

De JO10-2 hebben heerlijk gevoetbald. Ook hier zijn er heel wat tegen doelpuntjes gevallen maar het plezier staat bovenaan en dat stralen ze uit!

De JO10-1 heeft uit gevoetbald.

De JO11 heeft in Heeten een doelpuntenfestijn laten zien. Tot het laatst was het spannend maar de wedstrijd bleef onbeslist; 6-6 was de einduitslag.

JO12-1 moesten uit naar Oosterwolde GLD.  VSCO`61 was een maatje te groot. Zonder punten keerdden ze weer huiswaarts, eindstand 4-1.

 

De meiden van de JO12-2 speelden thuis tegen WVB uit Warnsveld;

verslagje van Alex, trainer JO12-2: De meiden hebben vandaag tegen de Warnsveldse Boys JO12-3G gespeeld. Noa had afgezegd en we hadden versterking van Kim en Jill. Kim heeft zelfs het laatste kwart gekeept zodat Nikki ook nog even kon mee voetballen. Het was een mooi duel waarin de meiden goed voetbal combineerden met een flink portie vechtlust. Het bleef tot het laatst toe spannend, waarbij de meiden net aan het langste eind hebben getrokken. Met 5-4 werd er gewonnen.

De JO13-1 waren vrij vandaag en er werden heel wat spelers uitgeleend aan de omliggende teams. Voor volgende week staat een oefenwedstrijd gepland tegen UD.

De JO13-2 speelden uit tegen Sallandia. Er werd lekker gecombineerd, Morris stond goed zijn mannetje in de goal en wist te voorkomen dat er op het eind nog een gelijkspel uit werd gehaald. FC RDC scoorde nog in één van de laatste minuten de winnende treffer en de 3 punten gingen mee naar huis, 4-2.

JO15-1 speelden uit tegen Dieren. Ook zij hebben wat spelers van de JO13-1 meegenomen. Met 3 punten kwamen ze weer thuis na een winst van 2-4.

JO15-2 was vrij

JO17-1 speelden uit in Heerde. In de nieuwe indeling na de winterstop zitten ze in een sterke poule. De wedstrijden zijn spannend en het spel verloopt over en weer. Na het nipte verlies van vorige week konden er vandaag ook geen punten worden meegenomen. 1-3 eindstand.

De JO17-2 hebben een ware thriller laten zien in Voorwaarts. In een enorm spektakelstuk hebben ze de wedstrijd naar zich toe weten te trekken, aldus de trainer Chris. Met 1-2 op het bord hebben zij 3 punten meegenomen. Het volledige verslag kunt u lezen bij het overige nieuws.

JO19-1 waren vrij, er werden wat jongens gevraagd om mee te spelen met het H1 of H2.

MO13-1 speelden thuis tegen Victoria Boys, wij in het rood aangezien zij dezelfde strepen en kleuren hanteren. De eerste helft liet een slap spel zien 1-1.  De trainer hield een donderspeech in de rust en dat resulteerde in een 6-1 winst.

MO13-2 hebben thuis met 1-2 verloren van Colmschate `33.

MO15-1 waren vrij

Het is de MO15-2 niet gelukt om 3 punten mee naar huis te nemen. In Oene leverde de strijd niet het gewenste resultaat op. Met een nipt verlies van 3-2 verlieten ze het veld.

Voor de MO17 zijn een aantal wedstrijden verschoven naar andere data.

MO19 heeft een aantal zaterdagen verlof.

De aankomende zaterdagen worden er inhaalwedstrijden en bekerduels gespeeld. Voor veel teams staan er geen wedstrijden in de competitie gepland.