Unieke spaaractie PLUS supermarkten

Samen met de PLUS supermarkten: Kolkman, Vosselman en Ter Horst gaan we een geweldige en unieke spaaractie opzetten.

Het mooie hiervan is dat we met deze actie een mooi bedrag kunnen verdienen voor onze vereniging en de spelers en speelsters voor mooie fan artikelen kunnen sparen!

Wat is de bedoeling:

Van iedere speler/speelster wordt een echte spelersfoto gemaakt. (kijk op www.clubfund.nl inzake de privacy)
Iedere speler/speelster krijgt vervolgens een eigen online fan shop waarin allerlei FC RDC fan artikelen met de eigen spelersfoto of alleen met het FC RDC logo te verkrijgen zijn. FC RDC artikelen zoals een broodtrommel, drinkbeker, placemat, schrijfblok, muismat, slippers, rugzak e.d.
Bij de (genoemde) PLUS supermarkten kun je vervolgens gaan sparen voor gratis fan artikelen.
Bij iedere €10,- aan boodschappen krijg je een spaarzegel en deze zegels kun je vervolgens in je eigen fan shop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fan artikelen. Bij het verzilveren gaat er een gedeelte van de zegels naar FC RDC.
Natuurlijk kunnen ook anderen sparen voor fan artikelen van bijvoorbeeld hun kind of kleinkind. Uiteraard is het natuurlijk mogelijk om de zegels aan de speler/speelster te geven zodat zij ze kunnen verzilveren in hun eigen fan shop.
Er zal een gezamenlijke Kick-off van deze actie zijn wanneer dit is zal nog bekend worden gemaakt.

Maar eerst de fotografie!

Wanneer?

Alle trainers, leiders en leidsters zullen z.s.m. worden geïnformeerd wat precies de bedoeling is en wat ervan hun team verwacht wordt. Ook laten we weten wanneer en hoe laat de fotosessie per team plaats vindt. Het schema is op dit moment in de maak en zal via de diverse clubkanalen worden gecommuniceerd.
Mochten er nog vragen zijn stuur deze dan naar: jeugdcommissie@fcrdc.nl
We gaan er samen een geweldige actie van maken. Kijk ook even naar www.clubfund.nl dan zullen veel vragen beantwoord worden over deze actie!

Jeugdcommissie FC RDC

plus actie AVG
plus actie uitleg