Ouderwets gezellig!

Vrijdagavond 21 februari,

Wellicht kent u ze nog wel; de gezellige groep meiden van vorig jaar MO11 die kampioen zijn geworden? Die allerlei activiteiten met elkaar deden; IJsselloop, GAE avond, gezellige kamp. Het werd tijd dat zij weer wat met elkaar zouden gaan doen. Zoals u op de website bij de uitslagen van de jeugdcompetitie wel gelezen zult hebben spelen een gros van deze meiden in de JO12-2 in de jongenscompetitie en daar staan zij hun mannetje wel. Een aantal meiden zijn verspreid over de JO12-1 en JO13-1 in de jongensteams. Niet iedereen kon er deze avond bij zijn. We misten er helaas 4 om welke reden dan ook.

Er moest eerst maar eens gegeten worden….

Om vervolgens een challenge te doen in een strijd tussen 2 teams. D.m.v. lootjes werden de teams ingedeeld. Er werden kennisvragen gespeeld, breinbrekers, hersenkrakers en voetbalvragen uiteraard.

Tussen de vragen door werden er doe-opdrachten gespeeld en dat was een gezellige boel;

Er werd gestart met het eten van een heerlijk droog beschuitje, welk team heeft als eerste deze droge hap op? Er werd met heel wat gegiechel en gehoest het beschuitje verorberd.

Het spel; wat ben ik, was erg in trek en er werden daardoor ook meerdere rondes gespeeld.

Er werd heel wat afgepuzzeld op zoek naar de juiste letters voor het antwoord op de cryptische vragen.

Marshmallows happen kan natuurlijk niet ontbreken op deze avond en het waren niet de meiden met de “grootste mond” die deze wedstrijd hebben gewonnen……..

Omdat er een klein verschil was in het verdiende puntenaantal van deze competitie, hebben we het extra spannend gemaakt om een Jenga® toren te bouwen en deze één voor één om beurten uit elk team een steen te laten verwijderen. Wat wij niet hadden verwacht is dat deze meiden ondanks de druk -want je kon óf winnen met 1 punt verschil óf drastisch verliezen- het met veel precisie deden en het dan het andere team erg moeilijk te maken.

Het ging zelfs zo goed dat het door bleef gaan tot en met het einde, er kon eigenlijk geen steen meer verwijdert worden zonder dat de toren zou komen te vallen.

De winnaars van de avond waren bekend, met 1 punt verschil werd er gewonnen en kregen zij de eeuwige roem!

Na de challenge kon er eindelijk gestart worden met het kijken van de film. Waar ze in de groeps ap met elkaar niet uit konden komen werd dan maar voor hen beslist. Een film die nog niet iemand gezien had; White chicks: 2 donker getinte politieagenten moeten undercover (als 2 blanke meiden) op een universiteit. Dat leverde heel wat hilarische momenten op.

 

Iedereen had wat lekkers meegenomen om te delen, er was genoeg!

Om 22.30 uur werd een ieder weer opgehaald en kunnen we terug kijken op een zeer gezellige maar zeker geslaagde avond!