Ballorig

Zaterdag 22 februari,

Maar liefst 48 kinderen uit de mini`s, JO8 en JO9 hebben zich aangemeld om mee te gaan naar Ballorig. De Vrienden van FC RDC hebben een groot deel van de rekening op zich genomen om deze toekomstige voetbaltoppers een geweldige speeldag te geven. En wat was het gezellig!

   

Er werd geklommen en geklauterd, natuurlijk moest er gevoetbald worden, de glijbanen waren in trek en ook de ballenbak werd aangedaan. De trampolines werden besprongen en tussen door was er ranja om af te koelen. Gelukkig was buiten het weer er naar om lekker binnen je energie kwijt te kunnen!

     

Zélfs de “grootten” voelden zich weer even kind……..

Natuurlijk werden er patatjes gegeten en werd er afgesloten met een ijsje.

Voordat iedereen weer paraat stond om naar huis te gaan moest er nog gezocht worden naar de zwarte schoenen van Mohammed. Na een kwartier gezocht te hebben, bleken de schoenen niet zwart maar rood te zijn. Vervolgens was hij zijn jas kwijt en werd er met man en macht gezocht naar zijn groene jas. Bleek de jas geel te zijn! Gelukkig kon erom gelachten worden en heeft iedereen alles terug gevonden en kon er naar huis worden gegaan.

Het was een fijne en gezellige dag! Bedankt aan iedereen die deze dag tot een succes heeft weten te maken!

De activiteitencommissie.