Vrijwilligersavond 13 maart

Zonder vrijwilligers geen club!

Het bestuur van FC RDC nodigt alle vrijwilligers uit voor de vrijwilligersavond op vrijdag 13 maart. Hiermee wil het bestuur zijn dank en waardering uiten voor wat jij de afgelopen periode voor onze vereniging hebt gedaan. FC RDC bestaat dankzij tal van vrijwilligers, dus dankzij jou. Natuurlijk is jouw partner ook van harte uitgenodigd.
We hebben dit jaar een programma waar jong en oud zich hopelijk in kunnen vinden. Het gaat er vooral om dat we een leuke avond met elkaar hebben. Wat we gaan doen, laten we nog lekker in het midden. Een tipje van de sluier; vrijdag de 13e…..

De avond ziet er als volgt uit:
17.30 uur Verzamelen in ons clubhuis koffie, thee of een ander drankje.
18.00 uur We starten met een activiteit die als een rode draad door de avond loopt.
19.00 uur Eten, een lekker buffet.
Daarna gezelligheid troef, met hier en daar een hersen- of breinbreker.
22.00 uur Einde

We nodigen alle vrijwilligers via een persoonlijke mail uit. Het kan zijn dat we iemand vergeten, ofwel omdat we de juiste gegevens niet hebben, ofwel omdat onze administratie niet helemaal op orde is. Heb je voor 29 februari nog geen mail van ons ontvangen, terwijl je wel degelijk ‘iets’ doet voor FC RDC , laat het ons dan weten. Dat geldt ook voor als je merkt dat we iemand anders ten onrechte zijn vergeten.
Om te kunnen inschatten hoeveel eten we moeten bestellen, willen we vragen of je uiterlijk 5 maart wilt aangeven of je komt , of jouw partner meekomt en er een bepaald dieetwens is. Gebruik daarvoor het volgende mailadres: activiteiten@fcrdc.nl

Tot vrijdag 13 maart!
Het bestuur; Wim Korte, Karel Turfboer, Paul van Gurp, Jan-Hein Streppel, Henk Kievit en Suzanne van Lochem