Competitie uitslagen jeugd zaterdag 7 maart

Zaterdag 7 maart, het was een mooie dag om een lekker potje te voetballen met het voorjaarszonnetje dat ons heerlijk verwarmde.

De mini`s zijn bezig met een van de laatste trainingen in de zaal.

De JO8 en de JO9 hebben weer wat mooie goals gescoord en ook doelpunten tegen gekregen. Maar het plezier dat zij op het veld hebben staat boven alles. Altijd leuk om naar te kijken.

De JO10-2 moesten alweer vroeg op pad naar Zwolle terwijl de JO10-1 het thuis tegen SC Overwetering moesten opnemen, voor het volledige wedstrijd verslag verwijs ik u door naar het overige nieuws of  JO10-1.

JO11 hebben thuis tegen de Warnsveldse boys 6 doelpunten achter de keeper weten te leggen. De tegenstander scoorden er 2 bij RDC. Een mooie overwinning; 6-2

JO12-1 hebben helaas veel doelpunten in het net zien verdwijnen. Met wel 14 doelpunten tegen en 4 hele mooie na goed samenspel zelf gescoord te hebben aan de andere kanten, moesten ze toch genoegen nemen met een verlies. 4-14.

De meiden van de JO12-2 moesten al vroeg bij Voorwaarts zijn; De meiden hebben uit gespeeld tegen voorwaarts. Ook een heel meidenteam. Het was een wedstrijd met veel kansen over en weer. RDC kwam op voorsprong door een mooi schot van Jennie in de korte hoek. Binnen een paar minuten stond het ook weer gelijk. In het tweede en derde kwart waren er veel kansen maar geen goals. Her venijn zat in de staart. Een speelster van Voorwaarts kreeg de bal tegen de arm, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Nou net uit deze kans werd er gescoord. Met nog een paar minuten te gaan lieten de meiden het er niet bij zitten. Een mooie soli van Roxanna werd beloond met de gelijkmaker. RDC kreeg nog een grote kans op de overwinning maar het bleef bij een gelijkspel 2-2. Alex

JO13-1 speelden uit bij Helios. Het was weer een wedstrijd waarin goed werd gevoetbald en met vlagen het wat inzakte. Maar de spirit zat er weer goed in. Helaas werd er wel verloren 4-2 maar het was fijn om te zien dat er weer lekker gecombineerd werd. Verslag bij overig nieuws en JO13-1.

JO13-2 hebben thuis verloren van VEVO Veessen met 0-4.

JO15-1 hebben moeten vechten voor de 3 punten.  

Het spel verliep over en weer, zo ook de goals. Met de eindstand van 5-4 waren de punten voor RDC.

JO15-2 moesten ui tegen Robur et Velocitas. er werd verloren met 8-3.

JO17-1 hebben uit in Diepenveen verloren. Het lukte ze niet om de boventoon te voeren en de eindstand is 3-1 geworden.

JO17-2 wisten uit tegen AGOVV ook niet te winnen. Met 10 minuten gespeeld was er al aardig wat gebeurd op het veld. Echter bleef dit drukken op het verdere verloop van de wedstrijd. Er werd met 5-2 verloren. Verslag is te lezen op overig nieuws en bij JO17-2.

De JO19 moesten uit tegen Berkum. JO19 heeft na 3 keer een voorsprong te hebben genomen met 3-3 gelijkgespeeld tegen Berkum. Op het wat moeilijk te bespelen grasveld bleek RDC ook uit de voeten te kunnen. 3 goede goals van Jesse, Kai en Jonathan en genoeg mogelijkheden om de score te vergroten. Aan de andere kant 3 goals tegen uit 3 standaardsituaties. Niet meespringen, niet goed staan en niet reageren wanneer de bal in de 16 komt. Weer zo’n wedstrijd waar veel meer in had gezeten. Grote domper was het uitvallen van keeper Guido Kelly. Hij zal waarschijnlijk een aantal wedstrijden moeten missen. 3 spelers van JO17 die minuten hebben gemaakt. Melih Besler, Lars Vinke en Shuremy Pisas. Rob

De wedstrijd van de MO13-1 is afgelast. In Colmschate waren de velden te nat van alle regen die de afgelopen dagen is gevallen. De MO19 zouden ook moeten spelen in Colmschate maar waren ook hierdoor vrij.

MO13-2 hebben uit in Eerbeek niet weten te winnen. Met een nipt verschil bleven de punten in Eerbeek. 2-1

De MO15-1 speelden uit tegen DOVO Veenendaal. Daar kwamen ze niet verder dan een 1-1. Toch weer een puntje mee naar huis genomen.

MO15-2 speelden thuis tegen Heerde. Er werd al snel tegen een achterstand aangekeken die zich verder uitbreidde tot een 1-9.

MO17 hebben afgelopen woensdag 4 maart gewonnen van WSV met 5-3. Onder leiding van de nieuwe trainer Jarno Visscher hebben ze nog geen wedstrijd verloren. Afgelopen zaterdag speelden ze thuis tegen Heerde gelijk met 2-2. Ze staan nu bovenaan in de competitie.