Volop activiteiten bij FC RDC

Nadat vorige week de jeugd van FC RDC weer mocht trainen zijn gisterenavond ook de heren 1 weer begonnen met trainen op het complex van FC RDC. De club heeft in overleg met de gemeente en het Sportbedrijf Deventer alle protocollen in kaart gebracht en zodoende een uitstekend werkend protocol in werking gebracht.

Gisterenmiddag was er een heus verjaardagsfeest op het Sportpark Borgele, wat is er nu leuker dan dat er door je voetbalvriendjes gezongen en gevoetbald wordt op het voetbalveld.

De mini’s waren weer heerlijk aan het voetballen op het veld en luisterden heel erg goed naar de begeleiders. Ook een groot compliment voor alle ouders voor het opvolgen van de gestelde regels, heel erg fijn. Namens de clubleiding ontzettend bedankt en hou vol!

 

Aan het begin van de avond kwamen de toppers van de j-o15-1 weer in actie. Onder de enthousiaste begeleiding van trainer Sorphea Uk mochten ook zij weer lekker aan de bak en genoten zichtbaar. Ook voor hen geldt dat een compliment op zijn plaats is voor het volgen van de Corona protocollen.

Trainer Sorphea Uk spreekt de spelers van de J-o15-1 toe voor aanvang van hun training

Nadat alle jeugdteams het complex hadden verlaten was het om 20:30 uur de beurt aan de selectie. Roy Beumer en Sorphea Uk hadden een parcourstraining uitgezet waardoor de 30 spelers allemaal diverse oefeningen konden doen en zodoende voor het eerst in twee maanden weer tegen de bal konden trappen. Het was een rustige training waar vooral het balgevoel en het weer even bij elkaar zijn op de eerste plek stond. Komende dinsdag traint de selectie opnieuw.

Trainer Roy Beumer spreekt zijn manschappen toe