Kennismakingstraining MO13

Vanavond heeft de kennismakingstraining plaats gevonden voor de meiden die aankomend seizoen in de MO13 gaan spelen. Deze teams worden gevormd vanuit de samenwerking met Sportclub Deventer. In totaal maar liefst 20 meiden die onderverdeeld zijn in MO13 8×8 en MO13 11×11. Niet alle meiden konden vanavond aanwezig zijn.

De teams werden opgesplitst, Soof en Rinus namen de trainingsoefeningen op zich die van te voren zijn doorgenomen.

Voor de een was er wat meer spanning dan voor de ander. Het is voor een aantal sowieso een hele uitdaging omdat er straks gevoetbald zal gaan worden op het grote veld!

Bij de warming-up zagen we al dat er met veel plezier gevoetbald werd en de spanning al snel verdwenen was.

Gelukkig vielen er maar een paar spetters al maakte de wind het wel wat fris. Maar de meiden lieten zich er niet door afleiden en gingen gestaag verder.

Na de afwerkoefeningen op de  (grote) goal, werd er nog een lekker partijtje gespeeld.

Het was fijn om te zien dat er in een goede sfeer op het veld getraind werd en iedereen fanatiek was. Dat beloofd nog wat voor het aankomende seizoen.

Na deze avond hebben we alle aankomende meiden teams met elkaar kunnen indelen. Deze zullen dan ook binnenkort aan iedereen bekend worden gemaakt en kunnen we ons op gaan maken voor volgend seizoen!

Nu de meiden teams zijn ingedeeld is het wel zo dat we in alle teams nog wel wat aanvulling kunnen gebruiken.

Ben je geïnteresseerd in het meiden en damesvoetbal of weet je iemand die graag met meiden wil voetballen? We hebben momenteel 2x dames teams, 3x MO17, 2xMO15, 2xMO13 en we hebben zelfs een MO 11 kunnen samenstellen. Voor vragen of aanmelden: meidenendamesvoetbal@fcrdc.nl

Suzanne van Lochem