Pepe Cup 2020

Voor de derde keer oprij wordt het toernooi met de naam “ Pepe Cup” gehouden. Dit toernooi wordt georganiseerd als onderdeel van de voorbereiding op de competitie van het eerste heren elftal van FC RDC.

Dit jaar was het even spannend of het toernooi wel gehouden kon worden i.v.m. COVID 19.
Gelukkig konden we na 1 juli de organisatie weer oppakken.
Met v.v. Activia, SV Colmschate ’33 en VV de Gazelle belooft het een leuk voetbal spektakel te worden. VV de Gazelle voor de derde keer op rij deelnemer aan het toernooi en brengt met z’n publiek veel gezelligheid mee. V.v. Activia en SV Colmschate gaan het eerste jaar genieten van dit toernooi.

Het toernooi is genoemd naar de tachtig jarige Jose Maria Jacome Romero, beter bekend als onze Pepe. In 1975 werd hij aangesteld als terreinmeester bij csv De CJV’ers. Het viel voor Pepe niet mee om de stap te maken naar de fusieclub FC RDC, maar ondertussen is hij ook hier een erkend vrijwilliger. Pepe is trots op zijn club FC RDC en op zijn kleinzonen die de liefde voor het spel en de club geërfd hebben.

We vragen iedereen om de 1,5 meter afstand te respecteren rondom het veld en de kantine.

Namens de “Pepe Cup” commissie heet ik als vrijwilliger en dochter van Pepe de elftallen, scheidsrechters, toeschouwers, sponsoren en vrijwilligers van harte welkom.

Veel voetbalplezier,

Rosa Brouwer-Jacome Kok

Klik hier voor het Pepe Cup 2020-Boekje