Colmschate’33 wint Pepe Cup 2020

Afgelopen week werd op het sportpark Borgele van FC RDC de derde editie van de Pepe Cup afgewerkt. De vier deelnemende ploegen van Activia, De Gazelle, Colmschate’33 en FC RDC werkten doordeweeks een wedstrijd af. De winnaars van beide wedstrijden maakten op zaterdagmiddag onderling uit wie de felbegeerde Pepe Cup voor een jaar naar huis mocht nemen.

Dinsdag 18 augustus trapten Colmschate’33 en De Gazelle af. Op een drukbezocht sportpark wisten de geelhemden in een gelijkopgaande strijd uiteindelijk met 2-0 aan de goede kant van de score te komen. Afgelopen donderdag streden VV Activia en FC RDC om de tweede finaleplaats. De organiserende vereniging wist met een heel jonge ploeg een knappe 4-1 overwinning op het scorebord te zetten.

Op zaterdag begon om 12:30 uur de strijd om de derde plaats. De Gazelle en Activia wilden zich graag revancheren voor de vorige wedstrijd en daarnaast toe te werken naar de competitiestart. Activia speelde wat feller en wist haar kansen wel af te werken, waar De Gazelle hier beduidend meer moeite mee had. Hierdoor werd het uiteindelijk 1-4 voor Activia.

Om 15:00 uur stonden Colmschate’33 en FC RDC aan de aftrap voor de finale. De vele toeschouwers, die zich overigens prima aan de corona maatregelen hielden, zagen een gelijkopgaande wedstrijd waarin uiteindelijk niet gescoord werd. Shoot-outs moesten de beslissing brengen en doelman Raymond Locht wist twee pogingen van FC RDC te stoppen. Hierdoor is Colmschate’33 de winnaar van de Pepe Cup 2020.

Eindstand Pepe Cup 2020
1 Colmschate’33
2 FC RDC
3 VV Activia
4 De Gazelle

Bron: DeventerVoetbal.nl
klik hier voor het bericht inclusief foto’s