Heren 7 tegen 7 zijn weer gestart

De Corona maakt intussen onderdeel uit van het voetballeven binnen alle verenigingen. De protocollen worden nageleefd en ook hier op het veld was dit zichtbaar. Afstand in de dug-out, de ellebogen groet werd veel uitgevoerd en er wordt over gesproken. Maar de kop is er weer af, vanavond was er weer het vertrouwde 7×7 toernooi. Colmschate was de gastheer en hoewel de regen met bakken uit de hemel kwam trotseren de heren het veld. De regen heeft het veld lekker speelbaar gemaakt en na tóch even de grootste bui te hebben afgewacht kon het startsein gegeven worden.

Met veel nieuwe spelers van FC RDC kon er met 2 teams afgevaardigd worden. Zodoende waren er 6 teams aanwezig en waren er 2 poules van 3.

Poule 1: Davo, RDC 2, UD    Poule 2 : Colmschate, RDC 1, Schalkhaar

  

Davo – RDC 2   3-1,   UD – Davo 1-2,  RDC 2 – UD 4-1

Poule 2: Colmschate, RDC1, Schalkhaar

  

Colmschate – Schalkhaar 2-0,  RDC 1 – Schalkhaar 2-0,  Colmschate – RDC 2-1

De strijd om de 5e en 6e plek ging tussen Schalkhaar en UD, dit werd een spannende pot. Met een verdiende 2-3 kwam de UD als winnaar van het veld. Een derby werd er uitgevochten tussen de teams van FC RDC. Deze kleine finale werd gewonnen door FC RDC 2 met 1-3, wellicht de leeftijd die wat leper laat voetballen?

De winnaar van de avond kwam uit de strijd tussen Colmschate en Davo. Het werd een spannende pot met mooi voetbal. Colmschate wist de winst uiteindelijk naar zch toe te trekken. Met 2-1 op zak liepen de mannen met opgeheven hoofd van het veld.

Het volgende toernooi vind plaats op 11 september op het terrein van UD om 19.30 uur.

Ben je ouder dan 35 jaar en vind je het leuk om mee te voetballen, stuur dan een e-mail naar 7×7@fcrdc.nl. Kijk voor meer informatie ook op http://7x7deventer.nl  of volg het 7 tegen 7 voetbal via Facebook en Twitter.