Uitslagen jeugd bekercompetitie

Afgelopen zaterdag 29 augustus is het seizoen weer gestart voor verschillende teams die ingedeeld zijn in de bekercompetitie. Voor een enkele speler kwam dit net te vroeg gezien de blessure nog niet is genezen, vakantie van de scholen, het helaas ziek zijn of corona gerelateerde klachten hebben waardoor er niet gevoetbald kan worden. Het team hierdoor niet genoeg spelers heeft en de wedstrijd niet door kan gaan. Maar gelukkig speelde het gros wel en het was een mooie dag voor leuk voetbal met goede resultaten. Daar waar de meiden en dames mooie resultaten boekten lieten de JO-teams ook goed voetbal zien. De meeste teams zijn opnieuw ingedeeld met een andere trainer en moeten nog ingespeeld worden op elkaar. Maar gezien de prestaties op het veld en de inzet gaat dit helemaal goed komen.

Een mooi voorbeeld is de JO13-1, zij speelden thuis tegen Diepenveen en hebben verloren met een groot verschil. Er werd verloren met 2-9 maar er werd hard gewerkt.  Een nieuw team, 2 nieuwe trainers en dan al zo voetballen met elkaar geeft de trainer een goed gevoel. Deze wedstrijd laat zien waar ze staan en waar aan gewerkt moet worden, maar met de voetbalkwaliteiten in dit team en 2 ambitieuze trainers gaat dit helemaal goed komen. Op het veld werden de coronaregels gehanteerd en de teambespreking vindt plaats op het veld.

 

 

De JO15-1 hebben ook een nieuw team en een nieuwe trainer. Uitkomende in de 2e klasse hebben zij voor de beker gevoetbald uit bij Voorwaarts. Daar werd met goed voetbal aanvallend gespeeld en met de uitslag van 1-7 was FC RDC Voorwaarts de baas.

 

 

 

 

De JO15-3 uitkomende in de 4e klasse is praktisch hetzelfde gebleven. Zij speelden vandaag ook voor de beker. Thuis werd er met 2-5 verloren van Raalte. Het was weer even wennen aan elkaar en er waren wat spelers afwezig door blessure, vakantie.

JO17-1 wachtte thuis een pittige wedstrijd tegen Rohda Raalte. Ook dit is een nieuw team met een nieuwe trainer. Ze kennen elkaar al wel en Rob heeft zijn jongens fit en onder controle. Uitkomende in de 1e klasse hebben ze een mooi resultaat geboekt. Met een 3-0 overwinning werden ze beloond door het goede voetbal.

JO19-1 uitkomende in de 2e klasse hebben verloren bij Diepenveen met 4-1. Met vlagen werd er goed gevoetbald maar Diepenveen voerde de boventoon. Ook dit team is vernieuwd omdat meerdere spelers de leeftijd krijgen om met het 1e of 2e elftal mee te gaan spelen.

JO19-2 spelende in de 4e klasse speelden thuis tegen Voorwaarts. Zij wisten geen grip op de wedstrijd te krijgen en moesten het veld verlaten met een forse nederlaag. 0-17

Aankomende zaterdag zullen er weer bekerwedstrijden zijn en voor sommige teams is het de start van de competitie.