SNIPPERDAGEN VELD

Voor het aanvragen van een snipperdag geldt een uiterste datum van 6 (zaterdagvoetbal) en 7 maart (zondagvoetbal) 2021. Hieronder staat alle specifieke informatie vermeld.
In de categorie B veldvoetbal is het per seizoen mogelijk per team voor één wedstrijd een snipperdag aan te vragen. Deze aanvragen worden in de periode van start competitie tot en met het eerste volledige weekend van de maand maart verleend voor wedstrijden die in die periode zijn vastgesteld. Het is niet mogelijk een snipperdag aan te vragen voor een bekerwedstrijd.
Verzoek
Een snipperdagverzoek moet uiterlijk op dinsdag 12.00 uur bij het betreffende district binnen zijn. Voor dit seizoen worden snipperdagverzoeken verleend tot en met 6 en 7 maart 2021. Na de aanvraag krijgen alle betrokkenen via de wedstrijdwijzigingen een bericht van de verplaatsing. Het in onderling overleg verplaatsen van een wedstrijd telt niet mee als snipperdag.
Dit kan alleen door de wedstrijdsecretaris van de club worden aangevraagd.