Uitslagen meiden en damesvoetbal

Zaterdag 5 september, een mooie dag met het zonnetje dat in de ochtend flink straalde en in de middag de donkere wolken samenpakten met af en toe een bui. De wedstrijd van Dames 2 werd helaas gestaakt en de andere teams hebben mooie winnende resultaten geboekt in de bekercompetitie.

Dames 1 hebben in Veessen tegen VEVO een mooi staaltje voetbal laten zien. Er werd goed aanvallend gevoetbald dat resulteerde in een 2-0 winst.

De wedstrijd van Dames 2 is na de eerste helft gestaakt.

MO 17-1 Moesten naar Hellendoorn. Daar hebben zij met 2-3 gewonnen. Door goed druk te zetten wisten zij te scoren. De keepster was erg goed, heeft meerdere malen voorkomen dat er tegen een achterstand aan werd gekeken. Door goed te blijven samenwerken en vooral te blijven vechten resulteerde in de mooie 3 punten die mee naar huis konden worden genomen.

MO17-2 De trainer had niets anders dan complimenten voor het team. Een leuke wedstrijd tegen een fysieke tegenstander. Thuis werd er gespeeld tegen Nunspeet. De winst is uiteraard belangrijk voor deze gezellige club meiden, maar vooral lof over hoe zij tot deze winst zijn gekomen. Kleine blessures en werk gooien nog een beetje roet in de samenstelling van een compleet team, er kwam hulp van de teams die niet hoefden te spelen. (MO15 en MO17-3). Met goed samenspel kwamen ze vaak tot de 16 meter van de tegenstander, vele kansen werden gemist maar met het mooie resultaat van 4-2 mogen zij trots zijn!

MO17-3  en MO15- 1 en 2 waren vrij vandaag.

MO13-1 hebben thuis van Zutphen met mooie cijfers gewonnen. Met het resultaat van 5-1 hebben de meiden laten zien dat er met hun niet valt te sollen. Goed samenspel, een keepster, doorzettingsvermogen en veel plezier geven aan dat we nog veel van ze zullen vernemen.

MO13-2 spelen nog geen wedstrijd. Zij worden opnieuw aangemeld bij de KNVB omdat we kunnen vertellen dat ze niet 8×8 gaan spelen maar 11×11. Er zijn een aantal meiden overgekomen uit de jongens teams en we zijn blij met nieuwe leden. Twee meiden uit de MO17-2 gaan de trainingen verzorgen voor dit leuke team met fanatieke meiden.

MO11 er wordt hard gewerkt tijdens de trainingen. De balvaardigheden worden meer technischer en veel gezelligheid stralen de meiden uit!