Uitslagen Meiden en damesvoetbal

Zaterdag 12 september, vandaag waren de laatste wedstrijden in de eerste ronde van de bekercompetitie. Er zijn flinke strijden geleverd wat helaas niet resulteerde voor plaatsing in de tweede ronde. Er stond een straf windje maar het zonnetje maakte het aangenaam om lekker bezig te zijn op het veld.

De MO11 hebben hun tweede wedstrijd van de competitie gespeeld. Dit gezellige meidenteam werkt hard tijdens de trainingen en hebben veel lol met elkaar. Vandaag moesten ze thuis spelen tegen Colmschate. Na de 4-2 verloren wedstrijd in Zutphen waren onze meiden vandaag de betere ploeg. Er werd goed samengespeeld wat ervoor zorgde dat er elk kwartier gescoord werd. Colmschate scoorde 2x. Na een uur stond het mooie resultaat van 4-2 op het scorebord.

MO13-1 hebben een goed gelijk opgaande wedstrijd gespeeld in Gorssel. Ze hebben zich terug geknokt na een achterstand van 2-0 tot een voorsprong van 2-3. In de slotfase werd het nog erg spannend. In de laatste minuut weet Gorssel dan toch de gelijkmaker te maken waarna het eindsignaal volgde.

MO13-2 zou 8×8 gaan spelen in de competitie, maar na aanmelding van nieuwe leden en doorschuiven van meiden die uit de jongensteams komen en toch graag met meiden willen voetballen bestaat dit gezellige team uit 14 meiden. Er is besloten om 11×11 te gaan spelen. Een hele uitdaging met allemaal meiden die voor het eerst op een groot veld gaan spelen. Volgende week een oefenpot om te kijken waar iedereen staat. Zaterdag 19 september staat de eerste wedstrijd thuis tegen Zutphen te wachten.

MO15-1 hadden uit in Colmschate een zware dobber tegen Colmschate. Er moest gespeeld worden tegen klasgenoten en vriendinnen dus er stond wel wat op het spel. De spanning leek de overhand te krijgen. Colmschate wist hiervan te profiteren en voerde hierdoor de boventoon. Vandaag kwamen onze meiden er niet aan te pas. Met 4-0 werden ze afgetroefd.

MO15-2 spelen volgende week de eerste competitie wedstrijd tegen Helios.

MO17-1 na de goede wedstrijd van vorige week in Hellendoorn kwamen ze vandaag in Zwolle tegen WVF helaas niet uit de verve. Trainer;

Na 2 mooie wedstrijden en mee kunnen doen om verder te gaan in de knvb beker, heeft het team helaas verloren. De eerst 10 minuten konden we nog goed meekomen, daarna vielen de doelpunten. In de rust was het nog maar 2-0 daarna liep de tegenstander uit naar 8-0. Het was wel getekend, de tegenstander kon profiteren van de ruimte die ontstond op jacht naar de eretreffer. Maar of nu met 8-0 verloren had of 4-0 de tegenstander was gewoon een maatje te groot voor ons. Ze waren feller in duels, betere passing en erg effectief in kansen benutten.
Het team kwam soms voor het doel van de tegenstander maar echt goede kansen hebben we niet gecreëerd.
We gaan ons richten op de competitie en daar mooie wedstrijden van maken.
We zijn trots op het team met wat ze hebben laten zien in de beker.

MO17-2 Soms is een tegenstander gewoon sterker! Je kan dan maar 1 ding doen en dat is 100% inzet geven en blijven voetballen…..en zo gebeurde! Mooi om te zien dat het team zowel samen wint als samen verliest, op naar de volgende wedstrijd! aldus de trotse trainer van deze gezellige groep meiden. Zij kregen thuis SVI uit Zwolle op bezoek 0-6.

MO17-3 hebben pas volgende week hun eerste duel van de competitie. Uit bij Helios zullen zij zich laten zien.

Coronarichtlijnen worden gehanteerd

Vr 1 hebben het zichzelf thuis niet makkelijk gemaakt. Wijhe`92 kwam op bezoek. Het spel verloop ging aardig gelijk op waaruit onze dames vele kansen kregen maar niet benutte. Wijhe daar en tegen kregen 2 kansen en benutte deze ook. Het bleef bij een gelijkspel 2-2. De penalty`s moesten uitwijzen wie van hen door gaat in de beker. De penalty reeks eindigde in het voordeel van Wijhe`92 waardoor zij doorgaan in de volgende ronde. 2-3 werd als einduitslag genoteerd.

Vr 2 De wedstrijd van vandaag tegen Zutphen voor de beker is verplaatst naar aankomende woensdagavond op het terrein van FC RDC.