Jeugd wedstrijd uitslagen

Zaterdag 19 september,

Helaas geen uitgebreid verslag gezien er vanuit de nachtdienst geslapen moet worden en de verslaggever hierdoor niet op de velden aanwezig kon zijn. Mocht iemand het leuk vinden om hierbij te ondersteunen dan verneem ik dit graag; jeugdcommissie@fcrdc.nl   

Des al niet te min werd er heerlijk gevoetbald, getraind of even rust genomen. Het was prachtig voetbalweer voor zowel de spelers als voor de toeschouwers die door het heerlijke najaarszonnetje aangenaam verwarmd werden.

Bij de jeugd t/m 10 jaar worden geen uitslagen bijgehouden omdat plezier en ontwikkeling bovenaan staan, maar de resultaten waren goed te noemen.

De JO11 speelden een pittige pot voetbal uit in Lettele. Er werd met 14-1 verloren

JO12 moesten het helaas ook vergelden op de velden bij UD. Er werd verloren met 8-0

De JO13 hebben goed gebruik gemaakt van het hele veld en hadden de tijd nodig voor alle mooie en verdiende goals die er zijn gevallen over en weer. Helaas werd de winst toch nipt binnen gehaald in Apeldoorn door Robur et Velocitas 6-5.

JO15-1 en JO15-3 speelden niet vandaag

JO15-2 daar en tegen hebben met 7-0 thuis tegen Diepenveen een mooie pot voetbal op de mat gelegd.

JO17 en JO19-1 hebben niet gespeeld ivm geblesseerden en zieken.

JO19-2 hebben thuis gevoetbald tegen WSV. Na de wedstrijden in de beker die als oefenwesdtijden werden gezien hebben zij zich goed voor kunnen bereiden. Na een 0-2 en 1-3 achterstand gingen zij de rust in. Maar FC RDC rook bloed en revancheerden zich tot 3-3 wat voor hen voelden als een overwinning! (het gehele verslag kunt u lezen bij overig nieuws).