Uitslagen meiden en damesvoetbal

Zaterdag 19 september,

De eerste wedstijden in de competitie hebben een wisselend vervolg met grote uitslagen voor winst of verlies. Maar het heerlijke najaarszonnetje zorgde ervoor dat iedereen er warmpjes bij stond, zowel op als langs het veld. Ondanks verlies mogen we trots zijn op wat er neergezet wordt op de velden. De samenwerking draagt steeds meer een positievere kracht uit wat ook weer terug te vinden is in de teams, door samen de kadertaken te vervullen. Aankomende weken zullen er weer nieuwe stappen gemaakt worden waarvan we jullie op de hoogte zullen houden.

MO11 ; Na de overwinning van vorige week gingen de meiden van de MO11 enthousiast en vol zelfvertrouwen de thuiswedstrijd tegen Excelsior ’31 in.
De meiden begonnen goed aan de wedstrijd en binnen het eerste kwartier was het al 2-0! Het tweede deel van de wedstrijd werd de stand verdubbeld, dit werd in het derde deel weer gedaan, 8-0 was de stand toen dus! Het hele team wilde graag voor de 10-0 gaan deze wedstrijd. Na de 9-0 werd het spannend of de 10-0 vandaag gehaald zou worden. D emeiden kregen, zoals de hele wedstrijd, heel veel kansen, maar die wilde er niet in. Gelukkig werd er vlak voor het eindsignaal van de scheidsrechter nog een goal gescoord! De 10-0 overwinning werd als een kampioenschap gevierd! Top gedaan meiden!

MO13-1 wisten de eerste wedstrijd in de competitie de meiden van Eerbeekse boys te overtroeven. Met een verdiende 4-0 werd er thuis gewonnen.

MO13-2 zie foto bovenaan; deze meiden vormen samen het gezellige team van de MO13-2. Voor het eerst met elkaar op een groot veld! Petje af zoals er wordt gevoetbald met elkaar. De keepster heeft meerdere mooie reddingen gemaakt en er werd heel hard gewerkt door iedereen en veel goede dingen zijn er verricht. Dit team komt er wel. Deze meiden worden getraind door 2 speelsters van de MO17-2 Hannah en Tess die hun bijdrage leveren bij het meiden en damesvoetbal. Wij hopen dat zij hun enthousiasme overbrengen aan dit team maar ook aan andere meiden om zich in te zullen zetten voor de complete tak van meiden en damesvoetbal!

MO15-1 hadden ook nu een zware dobber aan het fysiek sterk spelende team uit Hierden die ze in de beker ook al tegen kwamen. Thuis bleek ook nu Hierden de betere ploeg al hebben onze meiden goed combinatie werk laten zien die ook meteen beloond werden met een doelpunt. met 2-5 werd er verloren. Nu even geen wedstrijden gepland en hopen dat de geblesseerden er de volgende keer weer 100 % bij kunnen zijn!

MO15-2 hebben hun eerste echte wedstrijd gespeeld. Bij Helios werd er verloren met 6-0. Er moest hard gewerkt worden maar helaas konden er geen kansen worden gecreëerd. De tegenstander was een maatje te groot.

MO17-1 waren vrij

MO17-2 hadden vandaag weer de juiste vibes en dat zette zich voort op het veld. trainer: “als je team doet waar je goed in bent 100% inzet geven en als team voetballen, dan komen de resultaten vanzelf. Dat heeft onze tegenstander gemerkt! 0-9 winst en het beste moet nog komen. #trots op team”

MO17-3 moesten uit in Ugchelen. Tegen Albatros werd er met 14-0 verloren.

Voor de keepsters van de dames neemt Henk ten Kleij de training op zich. Op de woensdagen worden de keepsters aan het werk gezet:

Dames 1 zo lekker als het ging in de bekerwedstrijden, vandaag zat het er niet in. Op alle fronten werden ze afgetroefd door DVS`33 uit Ermelo. Met 8-0 was de nederlaag groot.

Dames 2  gingen uit in Apeldoorn de strijd aan tegen ZVV`56 binnen 5 minuten was het al 1-1. Dat beloofde een mooie pot te worden. De rust werd ingegaan met een 1-2 voorsprong. Het was een fysieke wedstrijd maar er werd toch met een kater naar huis gegaan. De winst viel voor de thuisspelende club met 3-2 wat gezien de wedstrijd niet had gehoeven.