Dames 7×7 KNVB

Afgelopen vrijdagavond 25 september is de competitie binnen de KNVB weer begonnen voor de dames van 7×7. Een fanatieke afvaardiging reisden af naar VV Gorssel om daar een minitoernooi te spelen en het geleverde resultaat mag er dan ook zijn!

Je merkte dat de herfst zijn intrede doet, het koelt af in de avond en een straf windje met hier en daar een buitje maakte het niet aangenaam langs de lijn. Maar deze dames laten zich niet zomaar uit het veld slaan en waren dan ook wel enigszins voorbereidt op deze weersomslag.

Daar waar in de middag met veel bombarie Frank de Boer werd voorgesteld als de nieuwe trainer van het Nederlands mannenelftal, hebben wij al die aandacht niet nodig om te winnen. Agnes en Judith; onze coaches deden het geweldig samen en hebben een mooie afvaardiging meegenomen. Het team stond als een paal boven water.

 

 

 

Ondanks de coronamaatregelen was het ontvangst goed en de warming-up kon beginnen.

 

 

 

De eerste wedstrijd tegen Warnsveld ging er niet veel uit van de tegenstander, de achterhoede had het rustig en ook de keepster moest lang wachten op het eerste balcontact. Met 6-0 was de winst dan ook terecht.

Dit was het beeld wat er elke wedstijd was,

veelal op de helft van de tegenstander

 

 

 

De tweede wedstrijd tegen Gorssel hadden we wel enige tegenstand. Toch werd er meerdere malen door ons gescoord en ook achterin werd er meer verwacht van de achterhoede. 5-1 winst.

De laatste wedstrijd was het eenrichtingsverkeer van onze kant en vele kansen werden er gemist. De pit leek er een beetje uit te zijn. Met een magere 1-0 winst waren wij de sterkste van deze avond en staan we daarom ook fier bovenaan de ranglijst.

De afsluiting was gezellig en met de coronamaatregels werd rekening gehouden, buiten stonden tenten om teams te verspreiden. Gorssel heeft goed voor de tegenstanders gezorgd. De lekkernijen werden goed genuttigd.

 

 

 

 

 

Warnsveld-FC RDC  0-7      Gorssel-SP Eefde 1-1

Warnsveld-SP Eefde 1-1       FC RDC-Gorssel  5-1

Gorssel-Warnsveld 0-1          SP Eefde- FC RDC 0-1

Het volgende KNVB toernooi vindt plaats in Warnsveld op vrijdag 9 oktober.