Uitslagen jeugd 26 september

Zaterdag 26 september, de coronamaatregelen zijn iets verscherpt maar gelukkig heeft dit nog geen consequenties voor deze voetbaldag. Aankomende week zullen er andere maatregelen genomen worden. Op een koud windje na heeft deze dag alle ingredi├źnten om er een mooie voetbaldag van te maken.

Alweer vroeg uit de veren voor de mini`s en de teams van de JO8-9 en 10! Of ze nou uit of thuis moeten spelen ze hebben er allemaal zin in.

Hier is de hele familie er klaar voor om naar FC RDC te gaan.

Lucas naar de JO8, Jozu naar de mini`s en hun broertje komt lekker aanmoedigen!

Bij de JO10 is er goed nieuws: Jayden Buseni is gescout door Vitesse!

Afgelopen woensdagmiddag heeft hij zijn eerste training gehad in het trainingstenue van Vitesse.

De JO11 hebben hard gewerkt op het veld. Vele mooie goals zijn er gevallen na goed samenspel. Aan de kant van FC RDC hebben we wel 6 keer mogen juichen! Colmschate wist er ook nog 3 in de schieten. Een doelpuntenfestijn met goed afloop!

JO12 speelden in Zutphen waar ook een doelpuntenfestijn plaatsvond, helaas voor FC RDC gingen alle doelpunten naar Zutphen toe. 13-0

JO13 en JO15-2 speelden niet vandaag.

JO15-1 hebben in Eefde een mooie pot voetbal laten zien. Met 1-3 winst namen ze 3 punten mee naar huis.

Ook bij de JO15-1 is er goed nieuws; Femke Janssen, al vanaf de mini`s lid bij FC RDC. Sinds 2017 uitkomende voor de meiden regioselectie is gescout door FC Twente!

JO15-3 speelden thuis tegen Vios Vaassen waarvan ze nipt verloren hebben met 2-3. Ze wisten de wedstrijd net niet naar zich toe te trekken en vele kansen bleven onbenut.

De JO17-1 wisten thuis het spel niet naar zich toe te trekken. De eerste helft ging het spel over en weer. Daarna was het spel te slordig om het Sallandia echt lastig te maken. Er werd niet meer opgebouwd en de lange ballen resulteerden in balverlies. Afgetroefd met 1-6 werd het veld verlaten. Volledig verslag van deze wedstrijd kunt u lezen bij het overige nieuws.

JO19-1 Hebben in Heeten een mooie pot voetbal neer gezet. Heeten is altijd een gedogen tegenstander en ze blijven vechten tot het einde. Met een 3-3 uitslag mogen beide partijen tevreden zijn.

JO19-2  Hadden het zwaar uit bij UD. Na de strijdlust van vorige week konden ze het nu niet laten zien, met 10-1 werd het veld verlaten.