Uitslagen jeugd 3 oktober

Zaterdag 3 oktober; afgelopen week zijn de Corona maatregelen aangescherpt. Dit heeft ook invloed op het amateur voetbal. Afgelopen zaterdag hebben we met elkaar bewezen dat we het samen kunnen. Er werd netjes volgens de gestelde regels van de club, RIVM en KNVB gehandeld en daar mogen we met elkaar trots op zijn. Laten we er samen voor waken dat we dit blijven respecteren en ook volhouden zodat we kunnen blijven voetballen op het mooie terrein van FC RDC.

 De mini`s waren weer volop in beweging

Van de JO8 en JO9 hebben hebben niet alle teams lekker kunnen voetballen, sommige wedstrijden zijn afgelast.

Bij de JO8-1 is het idee bij Ahmet de leider ontstaan -gezien de maatregelen van geen toeschouwers- om via Facebook de wedstrijd life te streamen en dat is bij de ouders van het team enorm goed ontvangen. Zo hebben ze life de wedstrijd toch kunnen bijwonen!

De JO10 heeft vandaag weer gewonnen. Ze hebben nog geen punt weggeven. Als ze zo doorgaan dan is en kampioenschapje al in zicht. Dan maken zij zich op om na de winterstop in de 1e klasse te gaan voetballen.

 

De wedstrijd van de JO11 is afgelast.

 

De JO12 hebben hard gewerkt maar de tegenstander was gewoon beter. Vele doelpunten zijn er gevallen en het team moest met elkaar het grote verlies dragen. 1-16

De JO13-1 speelden uit tegen Schalkhaar. Het lukten ze niet om de 3 punten mee naar huis te nemen. 4-1

De JO15-1 speelden thuis tegen Enter. Een spannende pot met kansen over en weer. Toch wisten onze jongens de 3 punten in de pocket te houden. 3-2.

JO15-2 houden vast met winst. Ze hebben nog geen punt weggeven en het team draait goed. Thuis tegen Schalkhaar werd er gewonnen met 8-0.

De wedstrijd van de JO15-3 is afgelast.

De jongens van de JO17-1 zijn op de fiets naar Twello vertrokken. Een goede warming-up -en de Coronaregels werden op deze wijze gerespecteerd- gingen ze op weg naar Activia in Twello. Ondanks deze goede insteek werd er helaas niet gewonnen. Met 6-2 werden ze afgetroefd.

De JO19-1 hebben een ware strijd geleverd. Bij FC RDC thuis kwam SP Eefde op bezoek. Guido de keeper -zie foto- heeft menig goede ingrepen moeten verrichten. Tot het einde was het spannend, met als eindstand 4-4.

De JO19-2 Speelden thuis een mooie pot voetbal tegen de altijd strijdlustige tegenstander Heeten. Na een langdurige achterstand hebben zij zich teruggevochten tot een remise van 1-1. Het volledige verslag kunt u lezen bij overige nieuws.