Uitslagen meiden en damesvoetbal 3 oktober

Ondanks de verscherpte maatregelen van het RIVM, KNVB en de clubs werd er lekker gevoetbald op de velden. Zonder de vertrouwde supporters langs de lijn wisten onze meiden zich toch aardig te weren op het veld.

De meiden van de MO11 hebben hun laatste wedstrijd gespeeld in de mini poule; Vandaag stond de laatste wedstrijd in deze poule op het programma, de thuiswedstrijd tegen SV Hector. Helaas moesten de meiden het zonder de enthousiaste aanmoedigingen van het vaste publiek doen.
Er werd heel goed samengespeeld en de doelpuntenmachine kwam snel op gang. Bij de eerste time-out was het al 5-0!
Iedereen hield zich goed aan de posities en deed erg haar best. De wedstrijd eindigde in een 12-1 overwinning voor onze meiden!
De MO11 heeft een mooie tweede plaats behaald in deze poule! Super gedaan meiden! aldus een trainster van het team.

MO13-1 speelde thuis tegen Zutphen. Al snel in de wedstrijd stonden onze meiden voor met 2-0. Er waren kansen over en weer. Toch wist Zutphen zich te revancheren en een gelijkspel werd er uitgehaald. 2-2

 

 

 

De meiden van MO13-2 speelden thuis tegen de meiden van de Eerbeekse Boys. Ze wisten zich goed te weren, De opbouw en het samenspel werd in de eerste helft beloond met een 2-1 voorsprong. Na de rust was het goede spel van de meiden een beetje zoek. Daar wisten de tegenstanders van te profiteren en de tegengoals volgenden elkaar snel op. Ondanks dat het team nog zoekende is op het grote veld hebben zij zich kranig weten te weren. Genietende van de gezellige en vrolijke meiden op het veld is de uitslag mij compleet ontgaan. Bij het schrijven van dit stuk is deze ook nog niet in voetbal.nl verwerkt.

MO15-1 waren vrij vandaag.

MO15-2 moesten uit bij Colmschate spelen: Vandaag de derde Deventer club op rij op het programma; Colmschate mo15-2. Een mooie, gelijk opgaande wedstrijd met aan weerszijden kansen, maar geen goals in de eerste helft. De meiden hadden er zin in! Waren gemotiveerd en wilden vechten voor het team en een doelpunt, want hij hing in de lucht. Na ruim een kwartier kregen wij een penalty, deze werd in eerste instantie gestopt door de keepster, maar door goed doorgaan alsnog ingeschoten! De eerste goal een feit.
Helaas werd er binnen een paar minuten een gelijkmaker door Colmschate gemaakt.
Na wat schoten op de lat en net naast de goal, viel de beslissende goal aan de kant van de tegenstander, door het niet goed opletten van de verdediging. 2-1 uitslag
Een uiterst teleurgesteld team kwam van het veld, maar ze mogen trots zijn op zichzelf en op hun spel. Ook de keepster die zeer goed speelde en lang de goal schoon wist te houden mag trots zijn. aldus een leidster van het team.

MO17-1 moesten in Enschede de meerdere erkennen in Avanti. Vele goals zijn er gevallen 7-3.

Het gezellige meiden team van de MO17-2

MO17-2 Moesten uit in Warnsveld. Tegen een gecombineerd team van Warnsveld/AZC hebben ze in een zwaarbevochten wedstrijd toch 3 punten mee naar huis kunnen nemen. Trainer: Na een prima trainingsweek hebben de meiden zichzelf beloond met een 1-2 winst tegen een gelijkwaardige tegenstander.. “TALENT WINS GAMES, BUT TEAMWORK AND INTELLIGENCE WINS CHAMPIONSHIPS.” Dat deze meiden veel plezier hebben blijkt wel uit het filmpje dat ze inmiddels op tiktok® hebben geplaatst. Kijkt u even mee?

 

MO17-3 kampt momenteel met wat spelers te kort. Aangevuld met meiden uit de MO15-1 konden ze de wedstrijd in Dieren alsnog spelen. 13-0

Voor dames 1 en dames 2 zijn de wedstrijden afgelast.