Uitslagen jeugd 10 oktober

Zaterdag 10 oktober; daar waar de GGD en de KNVB het druk hebben met het beantwoorden van de vele vragen die verenigingen hebben, hebben ook de trainers en leiders het druk om te zorgen dat het team kan voetballen. Door de vele coronaklachten en de personen die getest moeten worden of afwachten op het resultaat van de test lukt het voor verschillende teams niet om compleet te geraken. Daarbij de geblesseerde spelers nog niet eens meegenomen. Er is nog veel onduidelijkheid, de een wil graag voetballen, de ander roept gooi alles er maar uit. Het neemt niet weg dat de Corona overal toeslaat hoe graag we het ook anders zouden willen zien. Dit weekend kon er nog gevoetbald worden en daar hebben we van genoten.

Aangezien het de week van de scheidsrechter is moeten we natuurlijk even stilstaan bij alle scheidsrechters van FC RDC. Ze staan er toch maar elke week weer. Jong en oud zetten zich in op de velden om de wedstrijden door te kunnen laten gaan. Namens de jeugdcommissie hartelijk bedankt!!

De jongere pupillen hebben geen wedstrijden op het veld van FC RDC gevoetbald. Een aantal zijn bij de tegenstanders op bezoek geweest de rest waren vrij.

Aan het weer lag het zaterdag in ieder geval niet. Het begon pas later op de dag wat te regenen. Het ochtendzonnetje bood veel genot voor de spelers op het veld.

Joost en Marc Brouwer met de JO10-1

JO11 waren vrij.

JO13-1 kregen thuis Colmschate op bezoek. 2-5

 

 

JO15-1 hebben uit tegen UD het goede spel van afgelopen weken niet kunnen voortzetten, helaas geveld met blessures en coronaklachten maar wel aanwezig op het veld. 4-2 verlies

JO15-2 begonnen sterk aan de wedstrijd met een mooie actie en goal van de nieuwe aanwinst in het team. Met de rust stonden ze met 2-1 voor. Door goede inzet tegen een sterke tegenstander hebben ze het in de 2e helft kunnen uitbouwen naar een mooie en zeer terechte overwinning van 4-2. Zonder wissels maar met een goed doorzettingsvermogen van de spelers, vechtlust en de juiste instelling hebben ze de 3 punten verdient. Tot nog toe liggen ze goed op schema, alle wedstrijden gewonnen!

JO15-3 speelden thuis tegen SP Teuge. Er werden wel kansen gecreëerd maar dit wisten zij niet te benutten. SP Teuge had de wedstrijd onder controle 0-6.

De JO17-1 weet zich niet te belonen. Diepenveen wint met 1-3.

JO19-1 stonden op het punt te vertrekken naar Gorssel, ze werden gebeld door Gorssel dat de wedstrijd niet doorgaat i.v.m. aantal zieke teamleden. Daar baalden zij wel van maar er werd flink getraind op het veld bij FC RDC.

JO19-2 speelden niet.