Uitslagen meiden en damesvoetbal 10 oktober

MO15-2 hebben er goed aan gedaan!

 

Zaterdag 10 oktober, daar waar het zonnetje werd bedankt voor haar bijdrage aan de lekkere voetbalochtend, werden de scheidsrechters van de wedstrijd MO15-2 in het zonnetje gezet gezien het de week van de scheidsrechters is. Ook namens de jeugdcommissies van beide verenigingen bedanken wij de alle scheidsrechters die elke zaterdag weer paraat staan om de wedstrijden te fluiten!

MO11 helaas zit de competitie er voor hun al op.

MO13-1 speelden uit tegen de meiden van de Eerbeekse boys. Helaas lukte het net niet om 3 punten mee naar huis te nemen. Er werd verloren met 2-1

MO13-2 Via een verslag werden de thuisblijvers via de ap op de hoogte gehouden van hun meiden in het duel uit tegen Gorssel. Er wordt aangegeven dat er erg goed wordt gevoetbald al staan ze met 3-0 achter. De meiden laten elke week zien dat ze leren van de trainingen. Er wordt na een 6-0 verlies nog steeds positief gereageerd door de leider en de trainers. Er zijn veel positieve dingen gezien, een mooie groei en met elkaar lachend het veld af. Super trots zijn ze op de meiden!

MO15-1 hebben de wedstrijd laten verzetten ivm te veel afwezigen door blessures en coronaklachten.

MO15-2  Leidster: Zaterdag werd er thuis gevoetbald tegen Eerbeekse Boys mo15-1. We begonnen al slecht… voetbalschoenen vergeten, tape voor de knie vergeten, meiden met lichte blessures en natuurlijk zonder thuispubliek đŸ˜”.
Het positieve was dat het mooi weer was om te voetballen! We begonnen goed, maar na 10 minuten scoorde de bezoeker het eerste doelpunt, daarna waren onze meiden van slag en was het een totaal andere wedstrijd dan vorige week. Helaas kwamen we er niet aan te pas deze wedstrijd, maar ook hier leren we weer van. De grensrechter van EB maakte nog een compliment over de keepster, die mooie en waardevolle reddingen maakte. Helaas werd er verloren met 13-0… Volgende week vrij ivm de herfstvakantie, kan iedereen even herstellen. Vanwege de week van de scheidsrechter hadden we als team een kleine attentie voor de scheidsrechter en de 2 grensrechters.

MO17-1 De wedstrijd ging niet door maar er werd een oefenduel gespeeld tegen een combiteam van Helios/Schalkhaar.

De meiden van de MO17-2 hebben er weer zin in. Met luide muziek werd de warming-up ingeluid.

Trainer;  3-4 Verliezen klinkt als spannende wedstrijd! Dat was het niet, MO17-2 was technische beter en hadden de meeste kansen maar de tegenstander Albatros uit Ugchelen, die fysiek sterk was kon 4x profiteren van de afwezigheid van enkele speelsters. Jammer maar ik kan de Dames een compliment geven voor de inzet tot laatste seconden.. Nu weekje rust en op naar volgende wedstrijd..

MO17-3 voor dit team is besloten in overleg met trainers, leiding, coördinatoren en uiteraard de meiden zelf om ze uit de competitie te halen. Elke zaterdag moest er veel geregeld worden om een compleet team te hebben om de wedstrijd te kunnen spelen. Er zal lekker getraind en oefenwedstrijden gespeeld worden. Ze zullen meegaan als speler bij andere teams en hopelijk helpt iedereen met het werven van nieuwe leden. Zodat ook dit team na de winterstop weer lekker mee kan doen in de competitie.

Dames 1 hadden een zware dobber tegen de dames uit Harderwijk. VVOG wisten hun kansen te benutten. Het opbouwen vergde veel moeite en daar wist de tegenstander van te profiteren. 2-6

Dames 2 hebben zich thuis goed weten te handhaven in de wedstrijd tegen VEVO uit Veessen. Er waren wel kansen voor onze dames maar helaas werden deze niet benut. Met een gelijkspel 0-0 waren onze dames uiteindelijk tevreden, gezien de tegenstander ook regelmatig dichtbij een doelpunt zaten.