Onderling toernooi FC RDC

De trainers en spelers van de jeugd zitten niet stil nadat de competitie is neergelegd vanwege de Covid-19. De zaterdagochtend wordt goed benut met onderlinge toernooitjes met verschillende teams. In de middag wordt er extra getraind of een oefenduel met een team uit de eigen vereniging want alleen dit is nog toegestaan vanuit de KNVB en het RIVM.

Op zaterdagmorgen, 17 Oktober werd er een toernooi gespeeld door de JO10-1, JO11-1 en JO12-1. Dit niet met de vaste teams, maar gemixt over alle leeftijden. Om 10:00 waren maar liefst 28 spelers aanwezig en werden de teams aangekondigd.

De spelers werden verdeeld over 6 goals waar je ook je teamgenoten ontmoette om te spelen tegen het tegenstanders gemixte team. Als de wedstrijd dan weer voorbij is ging je naar Marc om daar je nieuwe team te horen te krijgen.

Zo zijn er 5 wedstrijdjes gespeeld met veel verschil in de spellen, met dan uiteindelijk de 3 winnaars.

Op de derde plek eindigde Devin, tweede plek Xam en uiteindelijk op nummer 1 eindigde Julian.

De jongens trapten achteraf nog een balletje en vertrokken daarna weer huiswaarts na een sportieve ochtend.                                                                                                                                                Geschreven door Tom; stagiaire bij de JO10