De jeugd balt lekker door!

Zaterdag 24 oktober, zolang er nog lekker op het veld gebald mag worden, grijpen de trainers het aan om lekker met elkaar te ballen en onderling een wedstrijdje of een toernooitje te organiseren. Zo ook afgelopen zaterdag het geval was. De mini`s waren weer met een grote groep aanwezig en de fanatieke trainers hadden weer wat leuks bedacht.

Voor de JO8 en JO9 stond er vandaag een mini toernooitje op de planning.                                                                                                                                                                                                   

De opkomst was groot en er konden 8 teams gemaakt worden.

De teams werden door elkaar heen gehusseld en na de eerste wedstrijd werd er door gewisseld via het schema van Jair.


Tussendoor hebben ze nog even pauze gehad met met ranja en wat lekkers. Uiteindelijk zijn er 6 wedstrijdjes gespeeld.

In afwachting van de mededeling welk team er heeft gewonnen:

Het team dat heeft gewonnen bestond uit: Mirthe, Noa, Ayden en Mo.


Toen het was afgelopen is iedereen moe en voldaan naar huis gegaan na een sportief ochtendje met veel voetbal! Tekst in aangeleverd door Tigo

Evalueren met de trainers hoort bij het afsluiten van een mooie ochtend;

Terwijl de JO8 en JO9 met het toernooitje bezig zijn, wordt de andere helft van het veld benut door de JO10 en JO13 en 2 gastspelers uit de JO11. Ook hier is gehusseld met de spelers en er wordt een lekkere partij gespeeld met elkaar;

De JO11 hebben lekker getraind met elkaar;

De JO15 waren vrij vandaag en hebben volgende week wat op de planning staan.

Teamindeling voor mixtoernooi JO17 en JO19

De JO19-1 en de JO17-1 hebben een mix toernooitje gespeeld: Het toernooitje bestaat uit 4 teams:  Bayern Munchen, Liverpool, FC Barcelona en uiteraard kon de Go Ahead Eagles niet ontbreken.

Op donderdag 22 oktober is het toernooitje gestart. De wedstrijden duurden 20 minuten, even pauze tussendoor en dan weer lekker verder voetballen. Iedereen was fanatiek en er werd ook lekker gevoetbald. De teams waren evenredig verdeeld.

Zaterdag 24 oktober werd er verder gevoetbald. Iedereen was weer aanwezig en ook nu werd er weer lekker gevoetbald.

De finale werd gespeeld door Bayern Munchen en zij moesten tegen Go Ahead Eagles. En zoals onze eigen GAE het fantastisch zouden vinden om tegen Bayern te mogen voetballen was het voor de RDC Eagles een droomfinale en hebben zij ook nog mogen winnen! Verslag is aangeleverd door Uniq stagiair JO19.

De winnaars; Chiel, Victor, Joris, Vic, Cas en Daan

De JO19-2 zijn door de weeks druk met trainen. Vandaag waren ze vrij en ongetwijfeld staat er voor hun ook wat op de planning volgende week.