Jeugdvoetbal zaterdag 31 oktober

Afgelopen zaterdag 31 oktober was het een geweldige mooie voetbal dag. Er waren veel jeugdspelers aanwezig verspreid over de ochtend en middag en het weer leverde daar een fijne bijdrage aan!

Onder toeziend oog van de schapen werd er lekker gevoetbald!

Onze mini`s waren weer in grote getale aanwezig, enthousiast om weer lekker te voetballen. De trainers hebben de training voorbereidt en uitgezet. In groepjes werd er gerouleerd bij de verschillende onderdelen die de basis bieden voor het voetbal. Voor degene die het nog spannend vinden om in groepjes te werken is er een trainer die extra individuele aandacht geeft aan dit voetballertje.

Jesse heeft dat deze zaterdag gedaan.

Na een korte en duidelijk uitleg kunnen de kinderen aan de slag.

 Vic en Daniel sturen de kinderen aan.

Colin heeft de boel onder controle.

Megan geeft uitleg.  

En uiteraard wordt er afgesloten met een gezamenlijke partijtje.

Bij de JO10 wordt er lekker getraind. Eerst wat oefeningen en daarna lekker een grote partij spelen tegen elkaar.

Voor de JO13 en de JO15 is er vandaag een toernooi georganiseerd.

Op zaterdag 31-10-2020 is er een toernooi georganiseerd voor de JO13-1 en de JO15-1,2 en 3. De dag begon door met z’n allen te verzamelen om 10:45 uur.

Alles stond al klaar dus iedereen ging bij zijn eigen team staan in de middelcirkel en de dagteams werden snel en eerlijk gemaakt, de JO13 en 15 werden daarbij gemixt.

De veldindeling van elke wedstrijd hing aan de goal dus iedereen wist waar ze heen moesten. Om 11:10 uur klonk het eerst fluitsignaal voor de eerste wedstrijd, elke wedstrijd duurde 10 minuten.

Er waren 7 speelrondes zodat ieder team een keertje tegen elkaar speelde. Na speelronde 4 was er even een kleine drinkpauze en de kinderen kregen allemaal een bekertje ranja. Daarna gingen ze weer verder met het toernooi.

Om 13:40 uur klonk het laatste fluitsignaal van de laatste wedstrijd.

Iedereen die op een veld stond hielp met dat veld opruimen daarna verzamelden we weer in de middencirkel. Toen was het tijd voor de bekendmaking van de winnaars. Het team dat had gewonnen was ook het team met het hoogste doelsaldo van maar liefst 26 doelpunten en dat was Ajax, dit team bestond uit aanvoerder Edin en verder spelers Martijn, Lucas, Dean, Miguel en Daniel.

Na de bekendmaking hebben we met z’n allen een groepsfoto(zie bovenaan) gemaakt en daarna ging iedereen weer naar huis.

Brendon (rechts) en Herco (links) hebben vandaag de organisatie op zich genomen. Beiden stagiaires binnen het team van de trainers onder begeleiding van Albert Broekhuis. Ze hebben het goed uitgewerkt en hadden alles onder controle deze dag. Zij hebben dan ook de bijdrage geleverd aan het verslag van dit toernooi.