MO15-1 speelt de “Coronacup”

Zaterdag 14 november, wederom een mooie dag om te voetballen. De regen maakte het wat sombertjes in de ochtend maar als de meiden van de MO15-1 het veld betreden gaat het zonnetje schijnen. Daar waar er niet gemixt mocht worden met de andere MO15 of MO 17teams werd er door de trainer gezocht naar andere mogelijkheden om er een mooie voetbalmiddag van te maken me de    MO15-1 speelsters. Joost de stagiaire heeft samen met Ard de trainer een leuk circuit uitgezet en er werd gestreden om de eerste plek.

Onder toeziend oog van Albert onze hoofd jeugdopleidingen  -die door de meiden ook even aan het werk werd gezet- hebben de meiden en de trainers genoten van een gezellige middag op het veld. Joost heeft er een verslagje van gemaakt;

Mooie dag voor een potje voetbal dachten de 12 meiden van mo15. Maar vandaag stond er wat anders op het programma, 10 spelletjes in toernooi vorm. Bij elk spelletje viel er punten te verdienen.

Er zaten spelletjes tussen zoals jeu de boule of croquet, spelletjes die niets met voetbal te maken hebben, maar toch in voetbal vorm gespeeld werden.

Ook een behendigheid spel kwam aan de orde wat in teamverband gespeeld moest worden.

De puntentelling liep erg spannend op, totdat we bij het laatste 2 onderdelen aankwamen. De bal zo hard mogelijk het doel in trappen en latjetrap. Je kreeg 3 kansen bij beide onderdelen.

Het onderdeel waar je de bal zo hard mogelijk het doel in moest schieten was een beetje gek, want de snelheidsmeter deed het niet goed. Lenka schoot de bal het hardste erin met 69 km/uur.

Bij latjetrap kon je je aantal 3 x verdubbelen. Het ging dus erg hard met de puntentelling. De speelster Madou won met maar liefst 672 punten, dit was erg onverwacht want ze is geblesseerd en kon niet met elk onderdeel mee doen. De medailles werden uitgereikt;

Het was een erg gezellige en mooie dag, de speelsters gingen met een lach weg.