Jeugd is goed bezig op het veld

Zaterdag 14 november heeft de jeugd van FC RDC weer veel te doen gehad op het veld. Gelukkig mag er lekker getraind worden met elkaar en hebben we er een mooie ochtend en middag van kunnen maken. Fijn dat de trainers en stagiaires lekker bezig zijn met onze jeugdspelers op het veld.

Voor de JO8  tot en met de JO10 was er een heel circuit uit gezet.

De teams worden ingedeeld en uitleg gegeven.

Daarna kon er gestart worden met het parcours.

Dribbelparcours, containerknallen, doekmikken.

mini soccerbal, dribbel en pass parcours

de snelheidsmeter

Al met al een gezellige en bezige ochtend met vele vrolijke gezichten en tevreden naar huis zijn gegaan.

Er werd plaats gemaakt voor het toernooi van de JO13 en de JO15.

Op Zaterdag 14 November hebben we weer een ontzettend leuk toernooi gehad van onze eigen jeugd Jo13 1, Jo15 1 2 en 3.
Net zoals 2 weken geleden verzamelden we ons om 10:00 uur weer in de middencirkel, ieder bij zijn eigen team. Er werden weer eerlijke teams gemaakt en zo konden we gelijk beginnen.

De veldindelingen van elke wedstrijd hingen weer aan de goaltjes zodat iedereen wist waar ze heen moest gaan. Er waren 8 teams en iedereen kwam nog aan de beurt om tegen elkaar te spelen. Er werd heel fanatiek gevoetbald door iedereen en er werden mooie doelpunten gescoord.


Na speel ronde 4 was er even een drink pauze. Zo doende speelde de kinderen weer verder en klonk het laatste fluitsignaal rond 11:30, na 7 speelrondes werd er een winnaar verkozen. Ajax was de grote winnaar met geen 1 wedstrijd verloren!

Dit team bestond uit Devran, Brian, Mert, Cem, Morris en Wassim. Na de bekendmaking van de winnaar mocht iedereen weer naar huis toe.