De lentezon maakt voetballen nog mooier

Zaterdag 20 februari, de zon gaf deze zaterdag nog meer voetbalplezier! Afgelopen week is er praktisch niet getraind vanwege sneeuw en vorst, daarentegen liepen de kinderen als dartelende lammetjes in de wei over het veld. Heerlijk wat zo`n lentezonnetje kan doen met mensen. Allemaal vrolijke gezichten en ook voor de trainers die weer vroeg uit de veren moesten was het aangenaam vertoeven op het veld.

 

De groep van de mini`s breidt zich steeds meer uit. We hebben flink veel nieuwe aanmeldingen binnen gekregen en we mogen 30 kinderen onder de naam van de mini`s noteren. Deze kunnen we nu dankzij de grotere groep beter indelen in leeftijd en de “grote” mini`s scheiden van de kleinere leeftijdsgroep. Daarbij zal er gekeken gaan worden naar de bezettingen op de groep en indien nodig zal er uitbreiding plaatsvinden wat de trainers betreft. Fijn om te mogen vermelden dat de fanatieke trainers bezig zijn geweest samen met de ouders en de kinderen d.m.v. de mooie nieuwe flyers om leden te werven, dit ook een groot succes is geworden.

Natuurlijk wordt er ook gezongen en gejuicht als er iemand jarig is geweest. Finn en Maxim zijn beiden weer een jaartje ouder. Er kwamen lekkere traktaties tevoorschijn! Allemaal weer verzadigd naar huis, niet alleen van de lekkere traktaties maar vooral van het plezier, het voetbal, de inzet van de trainers en de heerlijke zon hebben hieraan bijgedragen.

 

Een aantal spelers van de JO9 en de JO10 hebben zich gemengd met elkaar -er is zelfs sprake van een JO11-2 die gevormd gaat worden- en hebben een grote partij gespeeld. Er werd een heuse strijd geleverd en de teams waren aan elkaar gewaagd.

Doordat we veel nieuwe aanmeldingen hebben binnen gekregen wordt er achter de schermen door de jeugdcommissie, de coördinatoren, HJO; Albert en de trainers gekeken naar de teamindelingen. Tevens wordt er al nagedacht over komend seizoen. Hoe gaan de teamindelingen eruit zien, de bezetting op de teams en wat kunnen we nog doen om dit jaar toch fijn met elkaar te kunnen afsluiten. Het belangrijkste hebben wij helaas niet in de hand en dat is het spelen van competitiewedstrijden waar iedereen naar verlangt!

De JO11 hebben onderling een partij gespeeld. Dylan probeert er altijd wel een mooie training van te maken. De opkomst is altijd goed.

De JO15 hebben deze week ingehaald door vandaag op het veld een prima training af te werken.

Passend Voetbal hebben een training samen met de MO17-2 meiden gedaan. Trainer Erick Rondhuis is trainer van alle teams en de meiden vinden het erg leuk om dit te doen. Fanatiek zoals altijd heeft de jeugd van Passend Voetbal gemengd met de meiden het iedereen erg moeilijk gemaakt.

Een gezellige boel op het veld. Maandag speelt de MO17-2 een oefenpot tegen de MO17-1

MO15-1 en MO17-1 hebben een onderlinge wedstrijd gespeeld op het terrein van Sportclub Deventer. Verrassende pot werd er gespeeld. Al snel stonden de meiden van de MO15-1 op voorsprong maar MO17-1 had meteen een antwoord klaar. Het spel verliep over en weer en er waren meer kansen voor de MO15-1 die helaas niet werden verzilverd. De eindstand loog er niet om en de woorden van de trainer van de MO15-1 waren dan ook dat de meiden een puike wedstrijd hebben gespeeld en zich kranig hebben weten te verweren. De eindstand werd 5-6 in het voordeel van MO17-1. Dat ruikt naar revanche!