Go Ahead training voor passend voetbal

Zondag 14 maart begon om 11.00 uur een bijzondere training vanuit de Bijzondere Eredivisie van Go Ahead Eagles. Dit is een initiatief met kids vanuit verschillende verenigingen. Door de corona mogen deze kids niet samenkomen en daarom hebben de trainers Erick Rondhuis en Patrick Koerkamp besloten om langs de betreffende verenigingen te gaan en daar training te geven.

Dus om 11.00 uur stonden 10 kids klaar om lekker 1,5 uur te gaan trainen. Dit was wel even wennen met een andere trainer erbij maar al gauw werd er fanatiek meegedaan. Kootje, de mascotte, was ook aanwezig maar die hield `t al snel voor gezien, hij kon de training niet bijbenen!! Om kwart voor 12 stond er lekkere ranja en koffie en thee klaar met een koek; geregeld door de jeugdcommissie van FC RDC! Zo konden we direct even schuilen voor de enige hagelbui van de dag.

Om half 1 was het afgelopen en ging iedereen voldaan naar huis!! Het was een leerzame en leuke training!!