Jeugd zaterdag 13 maart

Zaterdag 13 maart begon onstuimig met regen en windstoten. Maar toen de mini`s en de jongere pupillen het veld betraden begon de zon te schijnen. Het “snijdende” windje werd snel vergeten door het plezier op het veld.

De mini`s werden opgedeeld en er werden verschillende oefeningen gedaan. De oudere mini`s trainen met elkaar in partijvorm.

Er stonden in totaal minstens 60 kindertjes op het veld in het vroege ochtenduur. De mini`s breiden zich steeds verder uit inmiddels 33.

De JO8 en JO9 waren ook actief. 8-1 speelden een oefenpot tegen 9-1. De 9-2 werd gemixt met 8-2

De JO10 speelden een oefenpartij tegen de meiden van de MO13-2. Er werd door beide partijen hard gewerkt en samengespeeld.

De harde wind zat af en toe in de weg, er kwam nog een harde hagel en regenbui voorbij maar daar trokken de spelers op het veld zich weinig van aan, zó gingen ze op in de strijd. Iedereen kwam met een glimlach van het veld.

Er werden vanochtend nog 3 jongens in het zonnetje gezet;

Jayden Buseni (m), Thijs Lubberts (r) en Bas Janlouw (l). Zij hebben tijdens de Grote Clubactie de meeste loten verkocht, online als fysiek aan de deuren. Een mooie rugtas voor de voetbal kleding en onderin kunnen de schoenen gedaan worden kregen zij als cadeau voor hun grote bijdrage om de clubkas te spekken. In totaal werd er € 1320,80 opgehaald.

De JO11 en JO12 speelden een wedstrijd met elkaar.

JO13 hebben lekker getraind.

JO15-1 hebben ook getraind.

JO15-2 speelden een oefenwedstrijd tegen de meiden van de MO17-2. Het team van Richard JO15-2 deed het de laatste tijd juist heel goed in de competitie en helaas maakte de corona hier een einde aan want een klein kampioenschapje zat er al bijna aan te komen.

De meiden konden het fysieke geweld van deze jongens niet bolwerken en werden overlopen. Met 5-0 winst voor de jongens werd het veld verlaten.

JO15-3 speelden een oefenwedstrijd tegen de MO15-1. (zie ook foto bovenaan)

Door een aantal geblesseerden was het team van de MO15 helaas niet compleet. Echter hebben de invallers het prima gedaan. De jongens moesten even slikken toen het eerste doelpunt aan de meiden moest worden toegekend. De wedstrijd ging aardig gelijk op. De jongens kregen steeds meer grip op de wedstrijd en met 6-3 wisten zij de winst naar zich toetrekken.

De meiden van de MO13-1 hebben een oefenpartij gespeeld tegen de MO15-2 op het terrein van Sportclub Deventer. Helaas zijn er geen foto`s maar wel een mooi verslag van Alex Hagen interim trainer MO15-2:

In alle vroegte namen de teams van mo 13-1 en mo 15-2 het tegen elkaar op. Het was een leuke wedstrijd waarbij de teams goed aan elkaar gewaagd waren. Het waaide hard maar gelukkig was het droog. Tenminste bij het begin. Er werd leuk gecombineerd en er waren genoeg kansen. Mo 13-1 nam na ongeveer 20 minuten de leiding. Nog voor de rust werd het gelijk. In de tweede helft pakten zich donkere wolken samen en begon het toch te regenen. Er werd vrolijk doorgespeeld. Mo15-2 nam de leiding en vergrootte deze even later tot 3-1. Toen ging ook de regen over in hagel. De meiden lieten zich echter niet kennen. Mo 13-1 gaf nog wat gas en kwam op 3-2. Met nog 5 minuten op de klok werd de wedstrijd echter beëindigd. Een enorme hagelbui maakte verder spelen onmogelijk. Echt chapeau voor beide teams dat ze deze weersomstandigheden hebben getrotseerd. Nogmaals een leuke en spannende wedstrijd die zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor Passend Voetbal stond er zondag 14 maart een Go Ahead training op het programma.

Verslag hiervan kunt u elders op de site vinden.

Weer een mooi voetbalweekend achter de rug. Met zon, regen en wind, maar vooral een hoop plezier. We hopen dat er nog enige vorm van een competitie opgezet gaat worden, het wordt echt gemist een echte wedstrijd spelen tegen een club uit de regio!