Jeugd zaterdag 20 maart

Het heerlijke lentezonnetje bracht veel plezier op de velden bij FC RDC. Veel kinderen waren weer van de partij en de trainers hebben weer hun best gedaan om iedereen lekker aan het voetballen te zetten.

De Mini`s kregen weer allerlei oefeningen en er werd afgesloten met een partijtje.

De oudere mini`s lieten zich weer zien in een heerlijke partij tegen de JO8-1.

De JO8-2 werden gemixt met de JO9-2.

De JO9 speelden een wedstrijd tegen de JO11.

De JO10 hebben lekker getraind.

De JO15-1 hebben ook heerlijk in het middagzonnetje kunnen trainen.

De overige teams waren vrij dit weekend.

Bij de samenwerking met Sportclub Deventer hebben de MO15-1 meiden een wedstrijd gespeeld tegen de MO17-1. Deze wedstrijd ging gelijk op. Een mooie uitdaging voor alle speelsters op het veld. Vele kansen werden er gecreƫerd maar ook onbenut gelaten. De uitslag 2-2 komt aardig tot zijn recht gezien het verloop van de wedstrijd. De MO15-1 hebben tot het laatst toe nog voor gestaan.

De MO17-2 hebben op het complex van Sportclub Deventer een wedstrijd gespeeld tegen de JO15-4 van Sportclub.

De andere teams waren vrij vandaag.

Er is weer heerlijk gevoetbald deze zaterdag. Het was aangenaam vertoeven op het veld. Fijn om te zien dat er ook spelers en zelfs trainers blijven “hangen” om na de trainingen gebruik te maken van het mooie veld van FC RDC.